Skip Navigation Links

İskenderun'un Kaderini Değiştirecek Proje !

Kentsel dönüşümde Türkiye’nin 2. büyük projesi İskenderun’da başlıyor ...

İskenderun'un Kaderini Değiştirecek Proje !

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehrin kaderini değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projesinin hayata geçirileceğini açıkladı.

77 hektar alan ile Kentsel Dönüşümde Türkiye'nin 2.Büyük Projesinin tanıtım ve bilgilendirme toplantısı 10.08.2015 Pazartesi günü saat:14.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğinde onaylanan Kentsel Dönüşüm ile şehrin imarı yeniden inşa edilecek. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bakanlık düzeyinde tüm girişimlerinin olumlu sonuç verdiğini ifade ederek konu hakkında şunları söyledi;”İskenderun önümüzdeki yıllarda Güneyin parlayan yıldızı olacak.

Bu şehri yeniden inşa edeceğiz. Kentimizde bulunan Cumhuriyet, Meydan, Pınarbaşı, Numune, Esentepe ve Modernevler mahalleleri sınırları içerisinde kalan 77 hektarlık alana ilişkin projemiz ile İskenderun yenilenecek. Mahalle muhtarlarımızla istişare halinde süreci tamamlayacağız. Onların görüş ve önerileri bizler için önemli. Ortak akılla buluşarak şehrin geleceği adına önemli hizmeti gerçekleştireceğiz”İskenderun Belediyesi,vatandaşlara yardımcı olunması amacıyla sanat merkezi olarak kullanılan binayı Kentsel dönüşüm irtibat bürosu haline getirdi.

Bu merkezde Ankara’dan gelen yetkililer,proje hakkında İskenderun halkına çeşitli bilgiler verecekler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet