Skip Navigation Links

Kumlu'da Katliam Gibi Kaza

Tarım işçilerini taşıyan pikap devrildi ''Kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 7'si ağır 34 kişi de yaralandı''

Gündem   A+a-

 
Tarım işçilerini taşıyan pikap devrildi ''Kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 7'si ağır 34 kişi de yaralandı''
Hatay'ın Kumlu ilçesi Kaymakamı Cevat Gün, tarım işçilerini taşıyan pikabın devrilmesi sonucu meydana gelen kazayla ilgili, ''Kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 7'si ağır 34 kişi de yaralandı'' dedi.
Kaymakam Gün, yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Doğu Ayrancı köyündeki tarım arazilerinde çalışan işçileri taşıyan pikabın, Kırıkhan-Reyhanlı karayolu üzerindeki Doğu Ayrancı Kavşağında lastiğinin patlaması sonucu devrildiğini belirterek, kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık görevlisi sevk edildiğini söyledi.
Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahaleden sonra yaralıların Reyhanlı, Kırıkhan ve Antakya'daki hastanelerde tedavi altına alındığını vurgulayan Gün, kaza bölgesinde de güvenlik güçlerinin geniş çaplı inceleme başlattığını ifade etti.
Gün, kaza yerinde yaşamını yitiren ve yakınlarının verdiği bilgiye göre kimliği Hatice Atlar olarak açıklanan kişinin ise Hatice Suiçer olduğunun belirlendiğini söyledi. Gün, hastanelerde tedavi altına alınan 35 yaralıdan Behiye Yorgundağ'ın (52) da hastanedeki tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadığını ve ölü sayısının 2'ye yükseldiğini kaydetti.
Hastanelerde tedavisi süren 34 yaralıdan 7'sinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu bildiren Gün, ''Kazada yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz'' diye konuştu.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet