Skip Navigation Links

Başkanlar Kurulu Toplantısı İskenderun'da yapıldı.

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB)'ne bağlı Esnaf Odaları Başkanlar Kurulu Toplantısı İskenderun Esnaf Odaları Birliği Toplantı Salonu

Gündem   A+a-

 
Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB)’ne bağlı Esnaf Odaları Başkanlar Kurulu Toplantısı İskenderun Esnaf Odaları Birliği Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.
Yapılan Başkanlar Kurulu Toplantısına Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, İkinci Başkan ve İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, yönetim kurulu üyeleri ve Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’en bağlı 70 oda başkanı katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz: “Hatay’da mobilya ortak kullanım atölyesi açma girişimleri başlatılmıştır. 7 milyon Euro’luk bir proje ve tamamı hibe. Mobilyacı arkadaşlarımız malzemeleri ile birlikte gelecekler ve mobilyalarını almış bir şekilde çıkacaklar. Bu proje mobilyacı arkadaşlarımıza zaman, maliyet ve kalite açısından çok büyük yara sağlayacaktır. Bu proje iki yıl içerisinde bitecektir” dedi.
Toplantıda ayrıca her esnaf odasının durumu iyi olmayan bir öğrenciye burs verilmesine karar verildi. Toplantı sonunda oda başkanları, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’e sorunlarını ilettiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet