Skip Navigation Links

Emniyet Kemeri Takan Sürücüye Zeytinyağı

Mersin'in Mut ilçesinde 'Emniyet Kemeri Sizi Koltuğa Değil,Hayata Bağlar'projesi kapsamında,trafik kurallarına uyan ve emniyet kemeri takan sürücülere

Emniyet Kemeri Takan Sürücüye Zeytinyağı

Gündem   A+a-

Mersin'in Mut ilçesinde "Emniyet Kemeri Sizi Koltuğa Değil, Hayata Bağlar" projesi kapsamında, trafik kurallarına uyan ve emniyet kemeri takan sürücülere zeytinyağı dağıtıldı.
Aydoğanlar zeytinyağı firması işbirliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında yapılan trafik denetimine Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut Baysaloğlu, Mut Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Levent Abaş da katıldı.
Mut Karaman karayolu üzerinde seyahat etmekte olan sürücülerden, emniyet kemeri takan ve emniyet kemeri kullanmaya söz verenlere Mut zeytinyağı hediye edildi.
Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, proje kapsamında yapılan uygulama ve denetimlerde emniyet kemerinin önemini bir kez daha sürücülere anlattıklarını söyledi.
Amaçlarının ölümlü ve yaralanmalı trafik kaza sayısını azaltmak, emniyet kemeri kullanımını yaygınlaştırmak olduğunu kaydeden Akyüz, "Özellikle ölümlü kazalarda emniyet kemerinin büyük oranda hayata bağladığını açık ve net bir şekilde gözlemliyoruz. Bu projeyle trafik kurallarına uyulması gerektiğini anlatabilmeyi ve emniyet kemeri takma bilincini aşılamayı hedefledik" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet