Skip Navigation Links

Optimum Bu Yaz Çok Serin

Son yılların sıcaklık rekorunun kırıldığı Adana'da serinlemek isteyenler soluğu Optimum'un bu pistinde alıyor

Optimum Bu Yaz Çok Serin

Yaşam   A+a-

Son yılların sıcaklık rekorunun kırıldığı Adana'da serinlemek isteyenler soluğu Optimum'un bu pistinde alıyor. Nemle birlikte hava sıcaklığının çok yüksek hissedildiği Adana'da, Optimum'a akın eden ziyaretçiler özellikle buz pateni pistine rağbet ediyor.
Son yılların sıcaklık rekorunun kırıldığı Adana'da serinlemek isteyenler soluğu Optimum'un bu pistinde alıyor. Son yılların sıcaklık rekorunun kırıldığı Adana'da serinlemek isteyenler soluğu Optimum'da alıyor. Nemle birlikte hava sıcaklığının çok daha fazla hissedildiği Adana'da, Optimum'a akın eden ziyaretçiler özellikle buz pateni pistine rağbet ediyor.
Kaliteli ve avantajlı alışveriş seçeneklerinin yanı sıra Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, serin ortamı ile de bu yaz şehrin çekim merkezi olmaya devam ediyor. Her yaştan ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği buz pisti her Salı ve Cuma günleri 7 TL kampanyası ile ziyaretçileri serinletiyor.
Ulusal ve uluslararası seçkin markaları bünyesinde toplayan, ziyaretçilerine özel cazip indirimler, kampanyalar, çekilişler ve sürpriz hediyeler sunan Adana Optimum, kaliteli ve hesaplı alışveriş yapmak isteyen ziyaretçilerin uğrak noktası olmaya da devam ediyor.
Optimum AVM, son günlerde etkili olan yaz sıcaklarında, serin ortamı ile ziyaretçilerinin alışverişlerini daha keyifli olarak sürdürmelerine olanak tanıyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet