Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kuveyt Masa Tenisi Milli Takımı Adana'da

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile Kuveyt Masa Tenisi Milli takımları ikili kampı ÇÜ yerleşkesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu'nda sürüyor

Kuveyt Masa Tenisi Milli Takımı Adana'da

Spor   A+a-

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile Kuveyt Masa Tenisi Milli takımları ikili kampı ÇÜ yerleşkesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu'nda sürüyor.
Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yiğenler, minik, yıldız, genç ve büyük 15 kişilik kafile ile Adana'ya gelen Kuveyt milli takımının 15 gündür ÇÜ Masa Tenisi takımıyla ikili kamp ve müsabaka yaptığını, kampın verimli geçtiğini söyledi.
Adana'da ki çalışmalardan çok memnun kalan Kuveyt Masa Tenisi Milli Takımı'nın 12 Ağustos Çarşamba günü Ürdün'de 22 ülkenin katılımıyla başlayacak olan "Pan Arap Oyunları"na hazırlandığını ifade eden Yiğenler, konuşmasında şunlara yer verdi:
"Geçen yıl da ÇÜ ile ikili hazırlık kampı ve müsabaka için Adana'yı tercih eden ve kentimizden çok mutlu ayrılan Kuveyt Masa Tenisi Federasyonu yetkilileri, bize başvurarak ikinci kez kamp yapmak istediler. Federasyon olarak ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ile ÇÜ Spor Kulübü Başkanı Ercan Yeldan'ın da görüşlerini alarak kampı uygun bulduk. İkili kamp çok yararı geçti. Her iki ülke sporcuları deneyim kazandı. Kentimize ikinci kez gelen kardeş ülke Kuveyt'in sporcularına Adana konukseverliğini gösterdik. Bu konuda sporculara kucak açan ve tüm olanakları seferber eden ÇÜ yöneticileri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a diğer emeği geçenleri kutluyorum."
"KAMP VE MÜSABAKA İÇİN ADANA TERCİH EDİLİYOR"
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, hava koşulları ve çağdaş tesisler nedeniyle tüm federasyonların kamp, ulusal ve uluslararası müsabakaları için Adana'yı tercih ettiklerini ifade etti.
Organizasyon konusunda profesyonel bir ekibe sahip olduklarını belirten Ataşbak, "Kuveyt Masa Tenisi Milli takımının ikili kamp ve müsabaka için kentimizi tercih etmeleri bizi gururlandırıyor. Kamp sırasında zaman zaman çalışmaları takip ettim. Ülkemizin sporda daha iyi sevilere gelmesi için tüm branşlarda yabancı ülkelerle ikili kamp ile müsabaka sayısını artırmalıyız. Evrensel dil olan spor sayesinde başta İslam ülkeleri olmak üzere tüm komşu ülkelerle dostluk, dayanışma, paylaşma ve ilişkileri geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda, Çukurova Üniversitesi yöneticilerine teşekkür ederim" diye konuştu.
ELSADİ: "İKİLİ KAMP ÇOK VERİMLİ GEÇTİ"
Kuveyt Antrenör ve Kafile Başkanı İsmail Elsadi, kampın çok verimli geçtiğini, sporcularının tesislerin kullanımı ve yakın ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu, fırsat buldukça kent içinde çevre gezileri gerçekleştirdiklerini belirterek başta Rektör Prof Dr. Mustafa Kibar olmak üzere, ÇÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak, ÇÜ Spor Kulübü Başkanı Ercan Yeldan, ÇÜ Masa Tenisi Antrenörü Sunay Atakan, Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yiğenler, Masa Tenisi Adana İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve Şube Müdürü Halit Yılmazel, Bölge Masa Tenisi Antrenörü Tuncay Bozkurt ile Masa Tenisi İhtisas Kulübü Başkanı Ali Türemiş'e teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş