Skip Navigation Links

Otoyol Köprüsünden Ölümüne Atlayış

Adana'da serinlemek isteyen gençlerin yaklaşık 4 metrelik otoyol köprüsünden Seyhan Nehri'ne atlaması ölüme davetiye çıkarıyor

Otoyol Köprüsünden Ölümüne Atlayış

Yerel   A+a-

Adana'da serinlemek isteyen gençlerin yaklaşık 4 metrelik otoyol köprüsünden Seyhan Nehri'ne atlaması ölüme davetiye çıkarıyor.
Türkiye'yi etkisi altına alan sıcak hava Adana'da da etkisini devam ettiriyor. Son 57 yılın en sıcak günlerini yaşayan Adana'da bazı gençler serinlemek için ilginç ve bir o kadar da tehlikeli yöntemler buluyor.
Hava sıcaklığının nem ile birlikte 40 dereceyi aştığı Adana'da yaylaya ya da denize gidemeyen gençler şehri ortadan ikiye ayıran Seyhan Nehri'ne girerek serinlemeye çalışıyor.
Bazı vatandaşlar nehrin kıyısında suya girerek serinlerken bazıları da ölümüne serinlemeyi seçiyor. Nehrin üzerinden geçen otoyol köprüsüne çıkan gençler yaklaşık 4 metre yükseklikten ölümüne nehre atlıyor.
Tehlikeye aldırış etmeden kendilerini nehrin serin sularına bırakan gençler sakat kalmaktan ya da boğulmaktan hiç çekinmiyor. Serinlemek isteyen bazı gençler ise ağaçtan nehre atlıyor. Gençlerin tehlikeli atlayışı etraftaki vatandaşların şaşkın bakışları arasında sık sık devam ediyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet