Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO’nun Belen’de Yaptıracağı Orta okulun Protokolü İmzalandı

Belen’de yaptırılacak olan Orta okula İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının adı verilecek.

İTSO’nun Belen’de Yaptıracağı Orta okulun Protokolü İmzalandı

Eğitim   A+a-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Belen ilçesine yaptırılacak olan Ortaokulu protokolü imzalandı. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın tarafından protokol  imzalandı. Belen Halil Bey mahallesine yaptırılacak olan  4 derslik okulun idareci odaları lavaboları  öğretmen odası ve bakımsız kalan yerlerin tadilatlarının da yapılarak 2015-2016 Eğitim Öğretim yılına yetiştirileceği belirtildi. Protokol imza töreninde konuşan Belen  Kaymakamı Abdulaziz Aydın, “İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının adı verilecek  okulun protokolünün  imzalanması için bu gün burdayız.

4 dersilk  okulda idareci odaları, lavaboları, öğretmen odalarının bakım onarımı yapılacak. Eski okulun rehabilite edilerek daha iyi şartlara kavuşturulması amacıyla  bu gün  İTSO da protokol imzalıyoruz. Bu protokol kapsamında sağolsun 8 ay önce kendi aramızda  İTSO yönetimi ile konuşmuştuk ancak kaymakamlıktan   yer ile alakalı prüz vardı  o nedenle uzadı.

Ancak bu günden sonra bir hafat içerisinde ihayele çıkartılacak ve 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında okulumuz hizmete açılacak. Şimdiden hayırlı olsun diyoruz ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na eğitime yaptıkları katkılarından dolayı Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ediyoruz” dedi.

itso-dan-belene-ortaokul-2.jpg" style="width: 728px; height: 325px;" />

İTSO Başkanı Levnet Hakkı Yılmaz ise, “Ben de bir eğitimci olarak, Nitelikli  eğitim kurumlarını bilen birisiyim. Çocuklarımızın hangi şartlarda eğitim gördüklerini çok iyi biliyorum. Belen’de de üyelerimiz var.Halkın parasını doğru zamanda doğru yerde kullandığımıza inanıyorum.Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlkte vermiş olduğumuz bu kararın isabetli olduğunu düşünüyoruz. İnşallah Belen’de çocuklarımız daha iyi daha modern ve daha hijyenik ortamda eğitim ve öğretimlerine devam edecekler.

Odamızın adını taşıyacak olan Okuludan çok başarılı öğrenciler çıkacağına inanıyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından   İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulunun protokolünü Belen Kaymakamı Abdulziz Aydın ve İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz birlikte imzaladılar. İmza töreni sonrası ise Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a Belen emniyetine araç hibe ettikleri için teşekkür plaketi takdim etti. 

İTSO’da gerçekleştirilen protokol imza töreninde Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı  Servet Ugutmen, İTSO yönetim kurulu üyeleri Necat Özkaya, Muhsin Yeter, Adnan Mursaloğlu, Belen İlçe Emniyet Amiri Ali Çolak ve Belen İlçe Milli Eğitim müdürü  Bekir Şahan da hazır bulundular. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar