Skip Navigation Links

Mersin İdmanyurdu'lu Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'lu futbolcular,sağlık kontrolünden geçti

Mersin İdmanyurdu'lu Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

Adana   A+a-

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'lu futbolcular, sağlık kontrolünden geçti.
Kırmızı- lacivertli ekibin sağlık sponsorluğunu üstlenen Özel Doğuş Hastanesi çalışanları, futbolcuları ilgiyle karşıladı. Çalışanlarla bol bol resim çektiren futbolcular, sağlık kontrolünün ardından Başhekim Serhan Antalyalı'yı ziyaret ederek, TSYD Kupasını Mersin'e getirecekleri sözünü verdiler.
Yeni sezonda futbolculara sağlık ve başarı dileyen Antalyalı, "Mazisi büyük başarılarla dolu olan güzide takımımızın Süper Lig'de kalıcı olabilmesi için kent olarak üzerimize düşeni yapmalıyız. Bununla birlikte daha büyük başarılar kendiliğinden gelecektir. Kırmızı-lacivertli ekibimize Süper Lig'de başarılar diliyorum" dedi.
Futbolculardan Mersin'i Avrupa'ya taşımalarını isteyen Antalyalı, "Bu sezon üst sıraları zorlayarak Mersin'i UEFA kupasında temsil etmenizi dilerim. UEFA Kupası hedefine ulaşmak, bu güzel şehrimizi Avrupa'da başarıyla temsil edebilmek için taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor. Bu sebeple takımımızın bu sezon gerçekleştireceği 'Avrupa Yürüyüşü' sırasında Mersin İdmanyurdu sevdalılarının desteğini esirgemeyeceğini umut ediyorum" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet