Skip Navigation Links

Büyükşehir,Parkları Yeniliyor

Kent genelinde bulunan Büyükşehir'e ait parkları yenileme kararı alan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi,ilk etapta merkez ilçe Şehitkâmil ilçesinde bulu

Büyükşehir,Parkları Yeniliyor

Gündem   A+a-

Kent genelinde bulunan Büyükşehir'e ait parkları yenileme kararı alan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ilk etapta merkez ilçe Şehitkâmil ilçesinde bulunan parkları yeniliyor.
Vatandaşın ruh ve beden sağlığının daha işlevsel olabilmesi, huzurlu ve sakin dinlenme alanlarının oluşabilmesi için park ile yeşil alanların arttırılması, daha iyi konumda olması amacıyla hareket eden Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını bu doğrultuda yapıyor.
Gazikent ve KÜSGET'te bulunan Büyükşehir parklarını baştan sona yenileme çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı yetkilileri, piknik, spor ve oyun alanlarında başta altyapı olmak üzere (otomatik sulama sistemi, tasarruflu aydınlatma vb.) koşu yolu, döşeme ve peyzaj çalışmalarının yılsonuna kadar tamamlanacağını ifade ettiler.
15 ayrı parkta tüm oyun grupları, piknik üniteleri, spor aletleri, wc'ler ve spor sahalarının yenileneceğini belirten yetkililer, toplamda 324 bin metre kare alanda yenileme çalışmalarının yapılacağını kaydettiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet