Skip Navigation Links

Şehitkamil Belediyesi'nden Kur'an-ı Kerim Hediyesi

Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde de açılan yaz dönemi Kur'an-ı Kerim kurslarının eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor

Şehitkamil Belediyesi'nden Kur'an-ı Kerim Hediyesi

Yaşam   A+a-

Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde de açılan yaz dönemi Kur'an-ı Kerim kurslarının eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Pir Sultan Etüt Eğitim Merkezi'nde açılan Kur'an-ı Kerim kursuna gelen kursiyerlere, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci Kur'an-ı Kerim hediye etti.
Yıl boyunca birbirinden farklı kurs ve etkinliklerle vatandaşların sosyal hayatına renk katan Şehitkamil Belediyesi, yaz dönemi boyunca Kuran-ı Kerim kursları düzenleyerek vatandaşların kutsal kitabını öğrenmesine vesile oluyor. Pir Sultan Sosyal Tesisinde açılan Kur'an kursuna gelen kursiyerler, hocaları nezaretinde, Kur'an-ı Kerim öğreniyor. Genç kursiyerlere, Kur'an dersinin yanında İslami ahlak ve dini bilgilerde veriliyor. Başkan Özkeçeci, Pir Sultan Etüt Eğitim Merkezinde kursiyerlere 200 adet Kur'an-ı Kerim hediye etti. Kur'an-ı Kerimi hediye olarak aldıkları için çok mutlu olduklarını belirten genç kursiyerler, "Kur'an-ı Kerim öğrenmeye geldik ve burada çok iyi bir eğitim veriliyor. Biz de kısa bir süre içinde Kur'an okumayı öğrendik. Bugünde bizlere burada Kur'an-i Kerimler ücretsiz bir şekilde veriliyor. Yaz dönemimizi Kur'an okumayı öğrenerek geçiriyoruz. Burada olmaktan da çok mutluyuz. Burada yeni arkadaşlarla tanıştık ve eğlenceli bir şekilde derslerimiz geçiyor. Kur'an derslerinin yanı sıra bizlere dini bilgilerde veriliyor. Bizlere bugün ücretsiz bir şekilde Kur'an-ı Kerim dağıttıkları için Şehitkamil Belediyemize çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.
"Burada verilen eğitimleri günlük hayatımızda da uygulamamız gerekiyor" diyen Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, "Etüt Eğitim Merkezlerimizle çocuklarımızın eğitimlerine destek olmaya çalışıyoruz. Bu yüzden Etüt Eğitim Merkezlerimize büyük bir destek veriyoruz. Yaz dönemlerinde ise Etüt Eğitim Merkezlerimizde Kur'an kurslarımızla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Çocuklarımıza sosyal faaliyetlerimizin yanı sıra inançlarını, kutsal kitabımız Kur'an-ı ve dini bilgilerin öğrenilmesini sağlıyoruz. Kur'an-ı Kerimi okurken anlayarak okumak gerekir. Çocuklarımızın mutlaka Kur'an-ı Kerimi öğrenip hayatlarını ona göre şekillendirmeleri lazım. Bizlere güvenerek çocuklarınızı bize emanet ettiğiniz için siz değerli velilerimize teşekkür ederim" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet