Skip Navigation Links

Burnaj Plajı Etrafındaki Çukurlar Tehlike Saçıyor

Hatay'ın Erzin ilçesi Burnaz Plajının etrafına Yumurtalık Serbest Bölge Müdürlüğü tarafından açılan çukurlar ve çekilen tel örgüler vatandaşların tepk

Burnaj Plajı Etrafındaki Çukurlar Tehlike Saçıyor

Hatay   A+a-

Hatay'ın Erzin ilçesi Burnaz Plajının etrafına Yumurtalık Serbest Bölge Müdürlüğü tarafından açılan çukurlar ve çekilen tel örgüler vatandaşların tepkisine neden oluyor.
Erzin Belediyesi tarafından yıllarca işletilen ve 10 bine yakın bölge insanının yararlandığı Burnaz Plajı, Yumurtalık Serbest Bölge Müdürlüğü sahası içerisinde kaldı.
Erzin'e bağlı Yukarı Burnaz Mahallesi sınırlarından çıkan ve Burnaz Plajından denize dökülen tatlı suyun hemen bitişiğinden Yumurtalık Serbest Bölge Müdürlüğü'nün sahili tel örgü ile kapatmasına vatandaşlar tepki gösterdi.
Daha önce Erzin Belediyesi tarafından Burnaz Plajında yaptığı ağaçlandırma alanında hem denizden faydalanmak isteyen hem de güneşin kavurucu sıcağından korunan günü birlikçilerin alanı kullanmaması için tel örgülerin bazı bölgelerine bir insan boyundan fazla çukur açılması da tehlike oluşturuyor.
Yöre halkı, sahil şeridinin genişliğinin 400 metre belirlendiğini ve bu 400 metre içerisinde hiçbir faaliyet gösterilmeyeceğini belirterek İsrail usulü çekilen tel örgünün ve açılan çukurların kapatılmasını istiyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet