Skip Navigation Links

Arsuz'u Elbirliğiyle Turizm Cenneti Yapalım!

Güneyin incisi Arsuz'da hizmet veren Bora Apart Otel'in Sahibi Münir Bora, yörenin turizme kazandırılması için gerekli şartların oluşturulması gerekti

Gündem   A+a-



Güneyin incisi Arsuz’da hizmet veren Bora Apart Otel’in Sahibi Münir Bora, yörenin turizme kazandırılması için gerekli şartların oluşturulması gerektiğini söyledi.
Yerli ve yabancı turistlerin kendilerini evlerinde hissetmeleri ve en iyi şekilde ağırlanmaları için eğitim çalışmalarına başlanması gerektiğine dikkat çeken Münir Bora, sadece turizm işletmecilerinin değil aynı zamanda esnaf ve halkın da bilinçlendirilmesinin önemine işaret etti.
 
Turizm sektörünün gelecekte binlerce insanın iş ve ekmek kapısı olabilmesi ve yöre halkının güçlenmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirten Bora Apart Otel Sahibi Münir Bora, belediye başkanından esnafına kadar herkesin içinde bulunduğu bir turizm canlandırma kampanyasının zorunlu olduğuna vurgu yaptığı açıklamasında şöyle dedi: “yöremizde atalardan kalan bir tarım sektörü günümüzde çiftçinin geçimini sağlayamaz duruma geldi. Allah’ın bizlere bir lütfu olan mavinin her tonuyla denizimiz ve yeşilin her tonuyla tabiat örtümüz, turizm için yeterli bir alt yapı sunarken, bundan yeterince faydalanamamamız çok acı.
 
Allah bizlere her türlü imkanı ve güzelliği bahşetmişken, yapılması gereken biz yatırımcıların yeni tesisler kurması ve belediye başkanları öncülüğünde sahil ve çevre düzenlemeleriyle eğitim çalışmalarına ağırlık verilmesi bir zorunluluk olmuştur. Muhtaç olduğumuz her şey elimizde ve biz sadece harekete geçmek için bekliyoruz. Yetkililerden bizlere önderlik etmelerini istiyoruz.”
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet