Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Her Yönüyle Örnek Şahsiyet Zarif Eker..

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY, emekli olan itfaiye vardiya amirini unutmadı.

Her Yönüyle Örnek Şahsiyet Zarif Eker..

Dörtyol   A+a-

Dörtyol itfaiyesinde çalışan ve 30 Mart 2014 tarihinde Hatay'ın Büyükşehir Belediyesi olması nedeniyle Hatay Büyükşehir Belediyesi uhdesine geçen İtfaiye Dörtyol amirliğinde Vardiya amiri Zarif Eker'in emekli olması nedeniyle günün anısına Dörtyol İtfaiye amirliğinde kahvaltı düzenlendi.

32.5 yıl boyunca Dörtyol'a, Dörtyol insanına hizmet eden Zarif Eker, kişiliği ile örnek şahsiyet olması nedeniyle birçok İtfaiye personelinin de örnek aldığı vardiya Amiri Eker 32,5 yıllık  İtfaiye mesaisinin son günlerini geçiriyor.

Dörtyol İtfaiye Amirliğinde gerçekleşen kahvaltı etkinliğine Dörtyol Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şerif Türker, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Büyükşehir Koordinasyonu Kürşat Soylu, Dörtyol İtfaiye Müdürü Mehmet Türker ve İtfaiye Personellerinde yer aldığı kahvaltı sonrası Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, hizmet anısına Plaket ve Çiçek taktim etti.

Plaket taktiminde bir konuşma yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, "Dörtyol Belediyesi çalıştığım süre içerisinde İtfaiye sürgün edildiğim de daha iyi tanıdığım ve birçok konuda olgunlaşmamı, hayata bakış ve mücadele azmimi artıran Zarif Eker abimizin emekliğinde burada eski mesai dostlarımla olmaktan onur duyuyorum. Dün İtfaiye de çalışırken bugün Dörtyol'un Belediye Başkanı olarak burada olmamda birçok büyüğümün etkisi olduğu gibi Zarif abiminde büyük tenkinleri oldu. Zarif abime, emekli olan tüm Belediye Personellerime emeklilik hayatlarında; mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hayat geçirmelerini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim."dedi.

Vardiya Amiri Zarif EKER'in konuşmasında; "Mesai arkadaşlarımdan ayrılmak, alıştığım buradan ayrılmak biraz zor olsa da artık emekliğimiz geldi. Kahvaltı etkinliğini düzenleyen mesai arkadaşlarım ve bizimle birlikte olan Dörtyol Belediye Başkanımız Yaşar Toksoy'un bizleri unutmayıp burada olmasından dolayı da ayrı bir haz yaşamaktayım." ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Dörtyol İtfaiye amirliğinde günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar