Skip Navigation Links

Minik Şampiyonlar Hatay'ı Onurlandırdı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks Takımı, 21-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında Isparta İli Işıkkent Kapalı Spor salonunda yapılan

Minik Şampiyonlar Hatay'ı Onurlandırdı

Spor   A+a-

Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinden dereceyle döndü.

 

Kick Light, Light Contact ve Point Fighting müsabakalarında 81 İlden 3830 sporcunun katılımı ile gerçekleşen şampiyonada İlimizi temsilen katılan Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks takımı yapılan müsabakalarda tüm elemeleri geçip final maçına geldi. HBB Spor Kulübü Kick Boks Takımı'nda forma giyen 40 Kg. 'da Suphiye Sertel Türkiye Şampiyonu olarak Hatay'ı onur ve gururla temsil etti.

 

Müsabakaya katılan diğer sporcularımız, finale ulaşamadan elenmeleri üzerine Antrenör Murat Akman '' Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks Takımı bundan sonraki maçlarında daha iyi dereceler elde etmek üzere çalışmalarına devam edecektir.'' şeklinde konuştu.

 

Ayrıca Kick Boks branşında özellikle büyük ve gençler kategorisinde ilimizin sporcu sayısının yeterli sayıda olmadığını, var olan sporcularında kuşak ve denklik işlemlerinin bulunmadığını bu yüzden sıkıntılar yaşandığına da vurgu yapan HBB Spor Kulübü Kick Boks Takımı Antrenörü Murat Akman'' Bu şampiyonaya katılmamızda bize desteklerini esirgemeyen sporun ve sporcunun her zaman yanında olan ve çocuklarımızı sokaklardan çıkarıp salonlarda sporla buluşturan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş’a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Eminim ki bundan sonraki çalışmalarında da gerekli kolaylıkları ve desteği esirgemeyecektir. Kick Boks sporu ile ülkemizde büyük başarılara imza atılmıştır. Bizler ilimizde de bu başarının yakalanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bugün bizlere Türkiye Şampiyonluğunu yaşatan kızımız Suphiye Sertel, Kick Boks Sporunun Hatay'da meyvelerini toplamaya başladığının işaretidir. Sporun ve sporcunun yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a tekrar tekrar teşekkür eder, bunun yanı sıra bize bu çalışmalarımızda gerekli kolaylığı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor kulübü Başkanımız Sayın Serdar Güven’e ve spor menajerimiz Erdal Oktay’a da ayrıca şükranlarımızı sunarız.'' şeklinde konuştu.

 

              

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet