Skip Navigation Links

Erzin Belediye Spor’un Kampında Neşe Hakim

Spor Toto 3. Lig 1. Gurubunda zirveye oynayan takımlardan Güney temsilcisi Erzin Belediye Spor'un 2. Etap kamp çalışmaları

Erzin Belediye Spor’un Kampında Neşe Hakim

Spor   A+a-

Nevşehir Avanos Avrasya oteli tesislerinde Teknik Direktör Ergün Aytekin nezaretinde devam ediyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlanan Erzin Belediye Spor'da eski ve yeni futbolcuların bir birleriyle kaynaşması teknik heyet ve yönetimi sevindiriyor.
Teknik Direktörü Ergün Aytekin'in verdiği bilgilere göre Erzin Belediye Spor, 2. Etap kamp süresi içerisinde 4 hazırlık karşılaşması yapacak.Erzin Belediye Spor'da Bölgemizin deneyimli Teknik Direktörlerinden Ergün Aytekin'in hazırlık karşılaşmalarında kamp kadrosunda bulunan tüm futbolculara forma giydirmesi bekleniyor.
Erzin Belediye Spor Genel Kaptanı Erdal Gürsoy, iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, " Kamp çalışmalarımız neşe içerisinde geçmektedir. Eski ve yeni futbolcularımız kısa zaman olmasına rağmen bir birleriyle kaynaşması bizleri sevindirmektedir. Teknik Direktörümüz Ergün Aytekin'in raporları doğrultusunda bazı genç ve yetenekli futbolcuları renklerimize bağladık. Yapacağımız hazırlık karşılaşmalarında gerekli görülmesi halinde bazı futbolcuları da transfer edebiliriz" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet