Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Toplu Taşıma Şoförlerine Kıyafet Cezası

Mersin Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri,Tarsus ilçesinde toplu taşıma araçlarına yönelik yaptıkları denetimlerde,kıyafet yönetmeliğine ayk

Toplu Taşıma Şoförlerine Kıyafet Cezası

Gündem   A+a-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, Tarsus ilçesinde toplu taşıma araçlarına yönelik yaptıkları denetimlerde, kıyafet yönetmeliğine aykırı giyinen 5 şoföre cezai işlem uyguladı.
Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zabıta Dairesi Başkanlığı Trafik Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, Mersin'in tüm ilçelerinde toplu taşıma hizmeti veren belediye ve özel halk otobüslerine yönelik başlattığı denetimlerini sürdürüyor. Trafik zabıta ekipleri, kentin değişik noktalarındaki duraklarda yaptığı denetimlerde, halk otobüslerinde klimaların çalıştırılıp çalıştırılmadığını kontrol ederken, araç temizliği ve şoförlerin kılık kıyafetlerini de denetimden geçiriyor.
Trafik Zabıta ekipleri, bu kapsamda Tarsus'ta toplu taşıma araçlarında klima, standart dışı aksesuar ve kılık kıyafet denetimi yaptı. Tarsus'taki denetimler sonucunda kılık kıyafet yönetmeliğine aykırı giyinen 5 araç şoförü için cezai işlem uygulandı.
Öte yandan, denetimler Mersinlilerin daha güvenli ve konforlu yolculuk yapması amacıyla gerçekleştirilirken, ekipler vatandaşlara Alo 153 Zabıta hattını arayarak şikayetlerini kolaylıkla iletebilecekleri bilgisini de veriyor. Denetimlerine hız kesmeden devam edeceklerini belirten Trafik Zabıta ekipleri, her hafta Mersin'in bir ilçesinde toplu taşıma araç kontrollerini sürdürecek.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş