Skip Navigation Links

Modern İlçe Modern Parklar

Şehitkamil Belediyesi ilçe genelinde bulunan parklarda yaptığı bakım ve onarım işlemiyle,vatandaşların özellikle sıcak havalarda sıkça kullandığı alan

Modern İlçe Modern Parklar

Yaşam   A+a-

Şehitkamil Belediyesi ilçe genelinde bulunan parklarda yaptığı bakım ve onarım işlemiyle, vatandaşların özellikle sıcak havalarda sıkça kullandığı alanları daha modern hale getiriyor. Parklarda yapılan çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları, pergole ve yeşillendirme çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.
"PARKIMIZI YAPANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN"
Şehitkamil Belediyesi, yaptığı yeni parkların yanı sıra mevcut parklarda da onarım çalışmalarıyla daha yeşil ve daha düzenli parklara sahip bir Şehitkamil inşa ediyor. Parklarda görme engelliler için sarı şerit uygulaması, yürüme engelliler için park giriş ve çıkışlarında rampalar, çocuklar için oyun grupları, kilit taşı, çim yenileme ve çevre düzenlemesi yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi'nin yeşilin korunması ve yaygınlaşması adına yaptığı birçok hizmetten memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar; "Parkımızda güzel bir çalışma var. Parkımız yeşilleniyor, ağaçların bakımı yapılıyor. Çocuk oyun grubu yenilendi. Eskiden parkımızın çocuk oyun gruplarının olduğu yer kilit taşıyla döşenmişti. Şimdi ise kauçuk zemin yapıldı. Çocuklarımızın güvenliği açısından bu çok önemlidir. Ayrıca her taraf yeşilleniyor. Parkımızı yapanın ve yaptıranın atasına rahmet, Allah razı olsun. Sürekli olarak parka oturmaya geliyoruz. Şehitkamil ilçemizde parklarımız çok güzel. Yapılan hizmetlerden son derece memnunuz. Belediye çalışanlarımız kalabalık bir ekip ve iş makinalarıyla gelip parkımızda hızlı bir şekilde çalışma yaparak ilerliyorlar. Bizler yapılan hizmetlerden dolayı memnunuz. Bu hizmetlerin daimi olmasını diliyoruz. Selimiye mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz" şeklinde konuştular.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet