Skip Navigation Links

Anemon Oteller Zinciri 18. Otelini Nardüzü'nde Açıyor!

Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, beldedeki alt yapı, sportif ve sosyal yatırımların yanı sıra şimdi de müthiş bir yatırımın önünü açarak Nardüzü

Gündem   A+a-

Anemon Oteller Zinciri 18. Otelini Nardüzü’nde Açıyor!
 
Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, beldedeki alt yapı, sportif ve sosyal yatırımların yanı sıra şimdi de müthiş bir yatırımın önünü açarak Nardüzü’ne 5 yıldızlı otel kazandırıyor.
Anemon Oteller zinciri yönetimi, Nardüzü’nde ruhsatı alınan 5 yıldızlı otel projesini hayata geçiriyor. Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’nun yatırımcıların önünü açan uygulamalardan güç alan Anemon Oteller zinciri yönetimi, Ocak 2012’de 5 yıldızlı otelin ilk kazmasını Nardüzü’nde vurularak, oteli 2012 sonunda bitirerek hizmete açacak. 5 yıldızlı otel projesinin ruhsatı belediye tarafından geçtiğimiz günlerde verildiği öğrenilirken projenin hayata geçirilmesi için gün sayıyor. MKÜ İskenderun Meslek Yüksek Okulu’nun hemen alt tarafına kurulacak 5 yıldızlı otel, Erzin-İskenderun-Arsuz ve Belen bölgesinde turizmde ilk olma özelliği taşıyor. Anılan bölge turizm alanı ilan edilirken, Anemon Oteller Zinciri 18. otelini Nardüzü’nde 2012 yılı sonunda açarak, bölgenin yıldızını parlatacak.
Şüphesiz ki: bölgemizin çehresini değiştirecek bu 5 yıldızlı otel projesinde Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu’nun taktire şayan hizmet anlayışının rolü büyük. Daha şimdiden Nardüzü halkını 5 yıldızlı otel heyecanı sararken, sessiz ve derinden giden Nardüzü Belediye başkanı Mehmet Yolcu ve ekibi ile, Nardüzü Belediye Meclis Üyelerine tebrik yağıyor.
 


Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet