Skip Navigation Links

'Masada rakı-balık muhhabetiyle vatan kurtarıyorlar!'

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İMO'yu ziyaretinde 'Sözde aydınlar!' sözüyle birilerine mesaj gönderdi: 'Masada rakı-balık muhhabetiyle va

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, mimar ve inşaat mühendisi ekibiyle birlikte İnşaat Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti. Ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşirken, Başkan Bülent Seküçoğlu, diyalogun devamını diledi.


İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) İskenderun Temsilciliği’ni ziyaret etti. İskenderun’un gerçek aydınlarıyla biraraya gelerek görüş alış-verişinde bulunan, çalışmalarını anlatan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, lise çağlarında inşaat mühendisi olmayı çok istediğini de söyledi.
İskenderun Halkı’na karşı sorumlu ve borçlu olduklarını dile getiren Başkan Civelek’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği Başkanı Bülent Seküçoğlu, İskenderun Belediyesi ile İnşaat Mühendisleri Odası arasındaki diyaloğun sürmesi temennisiyle, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İskenderun’da yeniden yapılması gündeme gelen imar çalışmaları hakkında bilgi almak istediklerini belirten İMO Başkanı Bülent Seküçoğlu, belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. İnşaat mühendislerine küçük hikayelerle konuyu açıklayan Başkan Yusuf Civelek, “Hatay dünyanın en eski üç şehrinden bir tanesi. Bir komutan Hatay için ‘Tozunu üflesen marka kent ortaya çıkar’ demiş. Biz de İskenderun’un tozunu üflüyoruz. İmar çalışmaları konusunda uzay fotoğrafları bitti. Jeolojik çalışmalar sürüyor. İller Bankası’ndan gelen talep üzerine uçaktan resimleme çalışması yapılacak” dedi.
Sözde aydınlar konusunda önemli sözler söyleyen Başkan Civelek, “Sözde aydınlarımız çok! Gündüz çal, gece masada rakı-balık vatan kurtar! Biz bunlardan değiliz. Halkımız samimiyeti özlüyor. Kendimizi sözde aydınlardan saymıyoruz. İskenderun dövülmekten, sövülmekten kurtuldu! Esnaf rahat. Belediyede çalışanlar, severek, sahiplenerek çalışıyor. Zaman, iyi niyet ve sabır gerekiyor. Piyasaya birbuçuk milyon lira borç vardı. Alacaklılarla görüştük. Her görüşmede yanımda birileri oldu, karşı taraf da yalnız değildi. Şaibe oluşmasın diye görüşmelerimi yalnız yapmadım. Borçların büyük bölümünü bitirdik. Alacaklı olup da, araya üçüncü şahıs koyanların alacağını en sona öteledim. Kimin alacağı varsa bizzat gelsin, araya adam koymasın” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet