Skip Navigation Links

Modifiyeli Motosikletlere Polis Göz Açtırmıyor

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından son bir ay içerisinde bin 912 araç kontrol edilirken eksiği ve kusuru bulunan bin 67 motosiklet v

Modifiyeli Motosikletlere Polis Göz Açtırmıyor

Gündem   A+a-

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından son bir ay içerisinde bin 912 araç kontrol edilirken eksiği ve kusuru bulunan bin 67 motosiklet ve araç sürücüsüne çeşitli maddelerden para cezası uygulandı. Eksiklikleri bulunan 245 motosiklet trafikten men edildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kilis'te, trafik sorunlarının başında kurallara aykırı bir şekilde modifiye edilmiş motosiklet kullanımı geldiği belirtildi.
Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü açıklaması şöyle sürdü:
"İlimizde 21 bin motosiklet bulunmaktadır. Motosiklet kullanımının yaş dağılımına bakıldığında gençler arasında yaygın olduğu, bunun yanı sıra özenti sebebiyle modifiyeli (silindir ve egzozu değiştirilmiş) motosikletlerin bazı gençler arasında tercih edildiği tespit edilmiştir. Gürültü çıkarmak suretiyle çevreyi rahatsız eden motosiklet sürücüleri hakkında vatandaşlarımız tarafından zaman zaman gerek yazılı, gerek sözlü olarak şikayetlerin tarafımıza ulaştığı, insan ruh sağlığını olumsuz olarak etkileyen araç gürültüsünün önüne geçmek ve hız yapmak suretiyle trafiği tehlikeye düşüren bu tür sürücülerle yapılan mücadele kapsamında; Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak son bir ay içerisinde, bin 912 araç kontrol edilirken eksiği ve kusuru bulunan bin 67 motosiklet ve araç sürücüsüne çeşitli maddelerden para cezası uygulanmış, eksiklikleri bulunan 245 motosiklet trafikten men edilmiştir. Trafikten men edilen araçlardan 56 tanesi gürültü çıkararak çevreyi rahatsız eden modifiyeli motosikletlerden oluşmuştur."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet