Skip Navigation Links

Kent konseyi şekilleniyor..

İskenderun Kent Konseyi Yürütme Kurulu 1. Genel Kurul'da alınan karar gereğince, yürütme kurulu tarafından genel kurulun değerlendirmesine ve onayına

Gündem   A+a-

İskenderun Kent Konseyi Yürütme Kurulu 1. Genel Kurul’da alınan karar gereğince, yürütme kurulu tarafından genel kurulun değerlendirmesine ve onayına sunmak üzere, çalışma yönergeleri taslakları ve çalışma grupları başlıkları hazırladığı kaydedildi.

Kent konseyi şekilleniyor..
Alınan bilgiye göre taslaklar İskenderun belediyesinin web sitesinden yayınlanacak, e-posta ile bildirilecek ve medyaya dağıtılacak. Genel sekreterlik bürosunda incelemeye açık bulundurulacak. Çalışma grupları başlıklar halinde yazılabilecek, Gündem olduğu gibi verilebilecek, Genel Kurul çağrı yazıları taahhütlü posta ile üyelere bildirilecek.
Öte yandan 21 Ekim 2009 saat 14.30 Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak genel kurulun gündemi aşağıdaki şekilde belirlendi;
1.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
2.Divan oluşumu(iki yazman üyenin belirlenmesi)
3.İskenderun Kent Konseyi Çalışma Yönergesi taslağının görüşülmesi ve genel kurulun onayına sunulması.
4.İskenderun Kadın Meclisi çalışma yönergesi taslağının görüşülmesi ve genel kurul onayına sunulması.
5.İskenderun Gençlik Meclisi çalışma yönergesi taslağının görüşülmesi ve genel kurul onayına sunulması.
6.Çalışma grupları önerisinin görüşülmesi, genel kurulun onayına sunulması ve çalışma grubu üyelerinin belirlenmesi.
7.Dilek ve temenniler.

Diğer yandan konuyla ilgili İskenderun Belediye Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı Yusuf H. Civelek;
“Genel Kurul gündeminin bana göre en önemli maddesi çalışma gruplarının ve gruplarda yer alacak üyelerin belirlenmesidir.1.Genel kurulda belirttiğim gibi Kent Konseyi’nin en önemli işlevi çalışma gruplarının oluşturacağı fikir platformudur. İskenderun’la ilgili düşünce görüş öneri tasarı ve projelerin en geniş katılımla tartışılabileceği bir fikir platformunu oluşturabilmeliyiz. Kent konseyi ancak böyle amacına ulaşabilir.Bütün ilgimizi artık çalışma grupları üzerinde yoğunlaştırmamız gerekiyor. Genel kurul üyelerimizin tamamının bir çalışma grubu içinde aktif olarak yer almasını istiyoruz.Bu konuda genel kurula hazırlıklı olarak gelmelerini bekliyoruz. Kent Konseyi çalışma yönergesinde genel kurula önereceğimiz bir düzenlemeyle genel kurul üyesi olmayan kurum temsilcilerinin ve çalışma gruplarının ilgi alanlarına giren konularda ki uzmanların da çalışmalara katılmasını sağlayacağız” diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet