Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Engelliler umut ekti...

Türkiye Sakatlar Derneği Antakya Şubesi ve 5 engelli özel kuruluş ile Antakya Belediyesi tarafından, Antakya'da Atatürk parkına 'Engelsiz yaşam ağacı'

Gündem   A+a-

Türkiye Sakatlar Derneği Antakya Şubesi ve 5 engelli özel kuruluş ile Antakya Belediyesi tarafından, Antakya’da Atatürk parkına “Engelsiz yaşam ağacı” fidanı dikildi.



Etkinliğe Türkiye Sakatlar Derneği Antakya Şubesi, Hatay Engelsiz Yaşama Sevinci Derneği Spor Kulübü, Hatay Aktif Gençler Görme Özürlü Spor Kulübü, Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Eğitim Vakfı, Özel Deniz Umut Rehabilitasyon merkezi katıldı.

Türkiye Sakatlar Derneği Antakya Şubesi geçici Başkanı Süleyman Savukluk da dikimi yapılacak fidanın tüm engellileri kucaklamak üzere toprakla buluşturacaklarını belirterek, “Engellileri bir çatı altında toplanmaya davet ediyoruz. Şairin dediği gibi, ‘Bir ağaç gibi tek ve hür, bir orman gibi kardeşçesine’ herkesi birlik olmaya çağırıyoruz” dedi.

Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Raci Coşkuner de yaptığı konuşmada, Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinlikte, engellilerin sorunlarının çözümü için her türlü çabayı gösterdiklerini söyledi. Ayrıca yapacakları faaliyetlerle de engellilerin desteklenmesini sağlayacaklarını ifade eden Coşkuner, “Bugün burada Birlikte kalıcı bir mirasın sağlanması için fidan dikimi gerçekleştireceğiz.

Engelsiz yaşam ağacının bir örnek olmasını diliyorum” diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Yardımcısı Coşkuner ve Engelliler, “Engelsiz yaşam ağacı” fidan dikimini gerçekleştirdiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar