Skip Navigation Links

İskenderun’da Bomba Yüklü Araç Haberi Asparagas Çıktı..

Sosyal Medyada gördüğünüz herşeye inanmayın

İskenderun’da Bomba Yüklü Araç Haberi Asparagas Çıktı..

Gündem   A+a-

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay polisi de ilçelerin giriş ve çıkış noktaları ile hassas yerlerde asayiş uygulamalarını sürdürüyor.

Altı il için yapılan canlı bomba ve bomba yüklü araç ihbarları nedeniyle 24 saat teyakkuzda olan emniyet ekiplerinin gece saatlerinde İskenderun Memo Restoran kavşağında yaptıkları uygulama sırasında bir araçın “Dur” ihtarına uymaması sonucu havaya ateş açıldı.

Yaşanan olayda bir kişi yaralandı ve tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Araçtaki genç sürücünün korkup heyecan yapmasından kaynaklandığı öğrenilen olayda herhangi bir terör olayı bulgusu ise yok !!!

Sosyal medyada ilk andan itibaren çatışma anından olduğu iddia edilen bir fotoğraf paylaşıldı ve çatışma sonrası yakalanan araçta bir çok silah ve mühimmat bulunduğu iddia edildi.

Bir vatandaşın sosyal medyadaki facebook hesabından yayınladığı çatışma fotoğrafı ve gördüklerini içeren yazısı ise gece geç saatlerde profilinden kaldırdığı görüldü.

Operasyonun IŞİD terör örgütüne yönelik yapıldığı iddiası sosyal medyada büyük yankı bulurken, İskenderun Memo Restoran kavşağında yapılan uygulamanın rutin olduğu, durdurulmak istenen aracın durumunun ise genç sürücünün korkup heyecan yapmasından kaynaklandığı öğrenildi.

Söz konusu olayda herhangi bir terör örgütü bulgusu veya araçta mühimmat olduğu iddialarının da gerçek dışı olduğu öğrenilen gece geç saatlerinde yapılan uygulamada, Türkiye’nin her noktasında olduğu gibi Hatay’da da polisin 24 saat halkın can ve mal güvenliği için çalıştığı ifade edildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet