Skip Navigation Links

Lekesiz ve Uysal’ın Dostluğu Mezara Kadar..

Hatay’da yaptığı yatırımlar ve hayır işleriyle tanınan Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal,

Lekesiz ve Uysal’ın Dostluğu Mezara Kadar..

Gündem   A+a-

Hatay’da görev yaptığı süre içerisinde gönüllerde taht kuran Emniyet Genel Müdürü Mehmet Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret etti.
İki hizmet aşığının bir araya geldiği buluşma ise duygulandırdı. Hatay Valiliği görevini başarıyla yürütürken Ali Uysal’ın başarılarını ve yatırımlarını yakından izleyen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Celalettin Lekesiz, o günlerde başlayan dostluklarını yeni görevinde de sürdürerek, Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ı makamında kabul etti.
Hatay’a hizmet aşkıyla yanıp tutuşmuş iki isim olan Lekesiz ve Uysal, makamdaki buluşmalarında hasret giderdiler.
Ziyarette Ali Uysal’ın başarılı asistanı Hatice Okur da ziyarette hazır bulundu ve Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz’le buluşmanın mutluluğunu yaşadı.


Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz’in makamında gerçekleşen ziyarette Hatay halkının selam ve sevgilerini ileten Ali Uysal, Celalettin Lekesiz’in Hatay valisi olduğu döneminde başladığı hayır işlerini sürdürmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Hatay’da hayır işlerine öncülük ederek eğitimden sağlığa bir çok konuda hayırseverleri teşvik ederek kamu yararına okul ve sağlık ocağı yaptırmalarına vesile olan Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ı da aynı şekilde okul ve camii yaptırma isteğine öncülük ederek her konuda yardımcı olmuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet