Skip Navigation Links

Atölyeciler Elektrik Kesintilerinden Dertli

Gaziantep'te tekstil atölyesi işleten iş adamları,sürekli yaşanan elektrik kesintilerinden dert yakınarak yetkililerin sorunu çözmesini istedi.

Atölyeciler Elektrik Kesintilerinden Dertli

Gündem   A+a-

Gaziantep'te tekstil atölyesi işleten iş adamları, sürekli yaşanan elektrik kesintilerinden dert yakınarak yetkililerin sorunu çözmesini istedi.
Gaziantep Ünaldı Mahallesi ve Bozoklar Mahallesindeki tekstil atölyesi işleten iş adamları, sürekli elektrik kesintileri yaşandığını ve uzun süren elektrik kesintilerinin sanayicileri büyük zarara soktuğunu belirtti. Sarraf Caddesindeki triko atölyelerinin sahipleri, kesintilerin uzun süredir yaşandığını be bazen gün boyunca devam eden kesintiler nedeniyle işçilerin çalışamadığını ve büyük zarara uğradıklarını dile getirdi.
Triko atölyesi işleten Coşkun Yıldırım, "Yazın sıcaktan, kışında soğuktan elektriğimiz gidiyor. Biz de nasıl edeceğimizi şaşırdık. İşçinin parasının yarısını bor ediyor, diğer yarısını çalışarak veriyoruz. Kışın elektrik yağıyor elektrik gidiyor, yazın da aşırı sıcaktan elektriğimiz gidiyor. Elektrik kurumunu aradığımızda 'neden böyle' dediğimizde 'yetkili birimi arayın' diyorlar. Bu işin üzerine yetkili bulabildik ne de ilgilenen bulabildik. Trikocu esnafı sahipsiz kaldı ama bu kadar da olmaz, çok yazık. Bu kadar çalışan insan var. Hepsi de buradan ekmek yiyor. Günde olmazsa 2 ya da 3 sefer elektrikler gidiyor. Günlerce gittiği oluyor. Elektrikler gidip geldiğinde makinelerin kartlarında sıkıntı oluyor, arızalanıyor. Burada çalışan 25 kişi bazen geldiklerinde elektrikler kesik olduğu için eve geri gönderiyorum ama onlar yevmiyelerini istiyorlar. Ben kazanamıyorum ki onlara vereyim. 21. Yüzyılda yaşıyoruz, çağ atladık diyorlar. Vallaha çağ atlamadık, çağ bize atlamış" dedi.
Atölye çalışanları da sık sık elektrik kesintileri yaşandığını belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet