Skip Navigation Links

Meski'ye 'TSE Kalite' Ödülü

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (MESKİ), 'TSE Kalite Belgesi' verildi.

Meski'ye 'TSE Kalite' Ödülü

Gündem   A+a-

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (MESKİ), 'TSE Kalite Belgesi' verildi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Genel Müdürlüğü'nün almaya hak kazandığı 'TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi' düzenlenen törenle verildi. Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki törene Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TSE Genel Sekreter Yardımcısı Aykut Kırbaş, MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak ve çalışanlar katıldı.
Törende konuşan Başkan Kocamaz, ödülden dolayı gururlu olduklarını belirterek, "Kararlılığımızın ilk adımı olarak 8 Mayıs 2014 tarihinde 'Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi'ni imzalayarak belediyemizin kurumsallaşması adına ilk imzayı attık. Devamında Kalite Çalıştayı ile kararlılığımızı gösterdik. Ön değerlendirme ve kalite yönetim sistemi çalışmalarını başlattık. Şu an iki ana koldan devam eden kalite yönetim sistemi ve mükemmellik modeli çalışmalarımız paralel olarak devam etmektedir. Çalışanlarımıza gerekli eğitimler verilmiştir. Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ'de yapılan incelemeler neticesinde 'TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni almaya hak kazandık. Bu belge kurumsallaşmanın, verimliliğin, sürekliliğin ve kaliteli işlere imza atmanın başlangıç noktasıdır" dedi.
TSE Genel Sekreter Yardımcısı Aykut Kırbaş ise, yerel belgenin yanında, dünyanın en büyük uluslararası belgelendirme ağının belgesini takdim edeceklerini ifade ederek, "Bu belgelerle beraber dünyada 36 ülkenin üye olduğu belge de gururla taşınacak. Belge almak, tersanede gemi inşa etmektir. Belge alındıktan sonra artık gemi denize girmiştir. Mühim olan müşteri memnuniyetini sağlayarak belgeyi her zaman en yukarıya çıkarmaktır" diye konuştu.
Kırbaş, konuşmaların ardından Başkan Kocamaz ve MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak'a 'TSE Kalite Belgesi'ni takdim etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet