Skip Navigation Links

MKÜ Öğretim Üyeleri İftar Yemeğinde Bir araya Geldi

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder tarafından, Üniversitemizde görevli akademisyenlere, Merkezi Kafeterya Havuzbaşı'nda if

Gündem   A+a-

MKÜ Öğretim Üyeleri İftar Yemeğinde Bir araya Geldi
 
Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder tarafından, Üniversitemizde görevli akademisyenlere, Merkezi Kafeterya Havuzbaşı’nda iftar yemeği verildi.
 
Yemekte, Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ile birlikte Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Koç, Prof. Dr. Mehmet Dalkız, Genel Sekreter Yrd. V. Doç. Dr. Yakup Bulut, Rektör Danışmanlarımız Doç. Dr. Mustafa Erayman, Doç. Dr. Ercüment Osman Sarıhan, Doç. Dr. Hüseyin Korkmaz ile Öğr. Gör. Abdurrahman Eren hazır bulundu.
Rektörümüz, yemeğe katılan konukları tek tek ziyaret ederek onlara katılımları için teşekkür etti.
Üniversitemiz Fasl-ı Şahane musiki grubunun eşlik ettiği yemekte konuklar, müzik dinletisiyle keyifli dakikalar geçirdiler.
Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, yapmış olduğu konuşmada düzenlenen bu gibi etkinliklerin Üniversite personelinin iş hayatı dışında da bir araya gelip paylaşımlarda bulunması açısından önemli olduğunu vurguladı ve davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ardından konuşmasına şöyle devam etti:
 
“Bilim ve kültür evi olan üniversitemizde, aidiyet ve mensubiyet duygusuyla bağlanabileceğimiz bir aile yuvası olan Mustafa Kemal Üniversitesi kimliği altında hepimizin buluştuğu, kaynaştığı iftar yemeğine katılımınız için yürekten teşekkür ederim. Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir, birlikte çalışmak ve paylaşımda bulunmak ise başarıdır. Herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışıyla hareket ederek sizleri de heyecanımıza, coşkumuza, sevincimize ve güzel gecemize dâhil etmek istedik.”
 
Rektörümüz; gelecek yıl Mustafa Kemal Üniversitesi’nin 10. kuruluş yıldönümü olması münasebetiyle, bu kapsamda çeşitli etkinlikler düzenleyecekleri konusunda müjde verdi ve akademisyenleri davet etti.
 
Yemeğin sonunda öğretim üyelerinden bazıları da, günün anlam ve önemine mukabil duygularını dile getirerek Rektörümüze bu güzel davet için teşekkürlerini sundular.
 
 
 
 
 
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet