Skip Navigation Links

Kırıkhan'da Kışa Hazırlık Sürüyor..

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü,yağmursuyu hatlarında bakım ve onarım çalışmalarına devam ettiğini duyurdu.

Kırıkhan'da Kışa Hazırlık Sürüyor..

Gündem   A+a-

Kış aylarında oluşabilecek olası su baskınlarının ve göletlerin önüne geçmek için tıkalı olan yağmursuyu hatlarının tespit edildiğini ve ivedi bir şekilde müdahalelergerçekleştirilerek tedbirlerin alındığını bildiren İdare, Kırıkhan ilçesine bağlı Yeni Mahalle, Turgutreis Sokak,  Çankaya Sokak, Enverpaşa Sokak ve Tuna Sokak’ta yağmursuyu hatlarının tıkanmaması için ızgaraların konduğunu belirtti.

 

Ayrıca Genel Müdürlük, Cumhuriyet Mahallesi ve Atatürk Caddesi’nde yol seviyesinde olmayan anabacalar ve yağmursuyu ızgaları yol seviyesine getirilmesinin yanında yağmursuyu hatlarındaki kapakların değiştirildiğini bildirdi.

 

Yağmursuyu hatlarına atılan ve tıkanmasına sebebiyet veren çöplerin ekipleri şaşkınlık içinde bıraktığını belirten HATSU, çöp atma konusunda vatandaşların daha duyarlı ve dikkatli davranması konusunda uyardı.

 

Çevrede daha temiz bir hava ortamı yaratma ve çevre kirliliğin yaratan etkenlerin önüne geçmek için tıkalı olan kanalizasyon hatlarında da çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü duyuran İdare, vatandaşın refahı ve huzurunun her şeyden önce geldiğini çalışmaların bu anlayış ile devam ettiğini kaydetti.

 

Tedbirlerin il genelinde devam ettiğine dikkat çeken Genel Müdürlük, hummalı bir şekilde yürütülen çalışmalarda 2 kepçe ve 7 personelin görev yaptığını açıkladı.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet