Skip Navigation Links

Gaziantep UMKE'ye Teşekkür Belgesi

Kilis Suriye Mülteci Kampında gönüllü olarak görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Gaziantep Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi,personeline,Acil Sa

Gaziantep UMKE'ye Teşekkür Belgesi

Gündem   A+a-

Kilis Suriye Mülteci Kampında gönüllü olarak görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Gaziantep Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) personeline, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü adına İl Sağlık Müdürü Dr. Sadettin Yazı tarafından teşekkür belgesi verildi.
UMKE gönüllülerini kutlayaran İl Sağlık Müdürü Dr. Sadettin Yazı,"Hiçbir durum ve koşul gözetmeksizin zorda olan, yardıma muhtaç insanımızın yaralarını saran siz değerli evlatlarımızı kutluyorum. Fedakar ve özverili bir şekilde yerine getirdiğiniz bu görevi, yüreğinizi ortaya koyarak layıkıyla yaptığınızdan hiç şüphemiz yoktur. Sizleri kutluyor ve tebrik ediyorum" dedi.
İl içi ve il dışında birçok başarıya imza atan, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü UMKE ekipleri, Suriye Arap Cumhuriyeti'nden gelerek ülkemizde geçici koruma altına alınan Gaziantep ilindeki Suriyeli mültecilerin barındığı mülteci kampında kurulan çadır kentlerde birçok Suriyeliye sağlık hizmet verdiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet