Skip Navigation Links

Defne'de İçme Suyu Çalışmaları Tam Gaz Sürüyor

HATSU,kaçak olan içmesuyu şebeke hatlarında bakım ve yenileme çalışmlarının devam ettiğini bildirdi

Defne'de İçme Suyu Çalışmaları Tam Gaz Sürüyor

Gündem   A+a-

İçmesuyu hatlarında patlak olan bazı noktalara kelepçelerin takıldığını, bazı noklarda ise yeni hattın döşendiğini belirten Genel Müdürlük, yapılan bakım ve yenileme çalışmalarıyla kayıp kaçak oranını minimum seviyeye düşürerek enerji tasarrufu sağlamayı amaçladıklarını bildirdi.  

 

İçmesuyu hatlarında kayıp-kaçak olan noktaların özenle tespit edildiğini ve buna yönelik projelerin geliştirildiğini belirten HATSU, yapılan çalışmalar doğrultusunda su kesintisine yol açabilecek etkenlerin önüne geçildiğini bildirdi.

 

Hatay’ın daha temiz bir içmesuyuna sahip olması ve kesintilerinin önüne geçmek için projelerin hayata geçmeye devam edeceğini belirten İdare, Facebook, Twitter sosyal medya hesapları ve Alo 185 hattı üzerinden gelen şikayetlerin kayıda alınarak gereken birimlere bildirildiğini ve en geç 24 saat  içinde işleme alındığını kaydetti.

 

İçmesuyunda yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar ise, HATSU ekiplerinin içmesuyu, yağmursuyu ve kanalizasyon çalışmalarında gösterdiği özveriden dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet