Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TÜMSİAD Başkanı Cuma Çekici Basın Bayramını Kutladı

Tümsiad Gazinatep Şube Başkanı Cuma Çekici,24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

TÜMSİAD Başkanı Cuma Çekici Basın Bayramını Kutladı

Medya   A+a-

Tümsiad Gazinatep Şube Başkanı Cuma Çekici, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Çekici, mesajında, kamu yararını gözeten, tarafsız, bağımsız ve doğru habercilik anlayışını benimseyen, kamuoyunu bilgilendirme görevini ahlaki ilkelerden taviz vermeden yerine getiren basının, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından olduğunu belirtti.
Üstlendiği bu önemli görevlerin, basının sansür ve benzeri kısıtlamalara maruz kalmadan sorumluluklarını yerine getirebilmesini, basın özgürlüğünün her şart altında gözetilmesini zorunlu kıldığını vurgulayan Çekici, şunları kaydetti:
"Farklı görüşlerin serbest olarak dile getirilebildiği, tartışılabildiği sağlıklı toplumların temeli, ifade hürriyeti ve basın özgürlüğüdür ancak doğru, eksiksiz, tarafsız haber verme, özel hayata ve kişilik haklarına saygı bu özgürlüklerin korunması bakımından basınımıza düşen önemli yükümlülüklerdir. Şeffaf, demokratik ve açık toplum hedefine ulaşılmasında üzerine düşen görevi duyarlılıkla yerine getiren basın kuruluşlarımız, ülkemizde özgürlüklerin gelişmesi ve demokratik hukuk devleti anlayışının tam olarak yerleşmesi hedefine ulaşmada katkı yapmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Gaziantep genelinde görev yapan tüm basın çalışanlarımız ve basın yayın kuruluşlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş