Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Devlet Bahçeli Karaisalı'ya Geliyor

Bu yıl 530.su gerçekleştirilecek olan Karaisalı Kızıldağ Yaylası Karakucak güreşlerine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de

Devlet Bahçeli Karaisalı'ya Geliyor

Gündem   A+a-

Bu yıl 530.su gerçekleştirilecek olan Karaisalı Kızıldağ Yaylası Karakucak güreşlerine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katılması bekleniyor.
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi'nin katkıları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla 530. Geleneksel Kızıldağ Yaylası Karakucak Güreşleri kapsamında, 22 Ağustos 2015 Cumartesi etkinliklerinde yapılan açılış töreninden sonra protokol konuşmalarını yapılacağını söyledi. Aslan, "Karaisalı Belediyesi ile Karaisalılılar Derneği'nin birlikte organize ettiği ve bu yıl 4.sü gerçekleştirilen Mahallelerarası Futbol Turnuvası yarı final müsabakaları oynanacak. Off-Road gösterisi ve paraşüt gösterisinden sonra, mehteran yürüyüşü yapılacak. Kızıldağ ata sporu karakucak güreşini anlatan sinevizyon Gösteriminden sonra, Ramazanoğlları'nın ve Karaisalı'nın önemini anlatan sunum yapılacak. Yıldız Çam ve Ahmet Şafak Konseri ile o günkü etkinliğimiz son bulacaktır" dedi.
23 Ağustos 2015 Pazar günü saat 10.00'de açılıştan sonra protokol konuşmaları yapılacağını ve ardından da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşma yapacağını kaydeden Aslan, 531. Kızıldağ Karakucak Güreş ağalık seçimleri yapılacağını, güreşlerin bitiminden sonra da şampiyonlara ve dereceye giren sporculara ödül dağıtımı ile 530. Geleneksel Kızıldağ Güreşlerinin sona ereceğini sözlerine ekledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar