Skip Navigation Links

Yumurtalık'ta Turizm Atağı

Yumurtalık ilçesinin daha fazla tanınması için Yumurtalık Turizm Geliştirme Projesi kapsamında Optimum Eğlence ve Alışveriş Merkezi'nde tanıtım standı

Yumurtalık'ta Turizm Atağı

Yaşam   A+a-

Adana'nın ilk 'Mavi Bayrak' ödüllü sahilinin bulunduğu Yumurtalık ilçesinin daha fazla tanınması için Yumurtalık Turizm Geliştirme Projesi kapsamında Optimum Eğlence ve Alışveriş Merkezi'nde tanıtım standı kuruldu.
Ayas ile Atlas kaleleri, Süleyman Kulesi, Marko Polo İskelesi ve Eros Mozaiği gibi tarihi unsurlarının yanı sıra kuş cenneti lagünleriyle de tüm dünyanın dikkatini çeken Yumurtalık ilçesinin tanıtımı için harekete geçildi.
Bu amaçla Yumurtalık Sosyal Kalkınma Kültür Turizm Doğa Varlıklarını Koruma Derneği (YUM-DER) ve İskenderun Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş (İSKEN) sosyal sorumluluk projesi başlattı.
"Yumurtalık Turizm Geliştirme Projesi kapsamında Optimum Eğlence ve Alışveriş Merkezi'nde kurulan tanıtım standının açılışı Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut ve İSKEN Halkla İlişkiler Sorumlusu Şeref Hacıoğulları tarafından gerçekleştirildi.
Açılışta, ilçeye sağladıkları katkılar nedeniyle Optimum Eğlence ve Alışveriş Merkezi yönetimi ile Şeref Hacıoğulları'na plaket verildi.
Hacıoğulları, doğal güzellikleri ve tarihsel değerleri ile ciddi bir turizm potansiyeline sahip Yumurtalık'ın yakın gelecekte bölgesinde önemli bir turizm merkezi haline geleceğini belirterek, turizm konusunda atılacak adımların Yumurtalık'ın ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişimine doğrudan etkisi olacağını vurguladı. Hacıoğulları, "Biz de İSKEN olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da YUM-DER ve Yumurtalık Belediyesi gibi paydaşlarımızın bu alandaki çalışmalarını desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Yumurtalık'a ait bilgiler içeren broşürler ile ilçeye ait doğal ve tarihi unsurların fotoğraflarının yer aldığı çeşitli ürünlerin dağıtıldığı stant 26 Temmuz tarihine kadar Optimum Eğlence ve Alışveriş Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor olacak.
Yumurtalık tanıtım standı, 1-2 Ağustos tarihleri arasında ise M1 Tepe Alışveriş Merkezi'nde ziyaretçilere açılacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet