Skip Navigation Links

Çalışkan: 'Otoyol Taşucu'na Kadar Uzatılmalı'

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan,Adana Mersin Otoyolunun bir an önce Taşucu'na kadar uzatılması gerektiğini söyledi

Çalışkan: 'Otoyol Taşucu'na Kadar Uzatılmalı'

Gündem   A+a-

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan, Adana Mersin Otoyolunun bir an önce Taşucu'na kadar uzatılması gerektiğini söyledi.
Mersin'in önemli turizm merkezlerinden Kızkalesi'nin nüfusu, tatil sezonunun açılmasıyla birlikte 100 bini geçti.
Kızkalesi'nde, bu yıl doluluk oranında adeta patlama yaşadı. Ancak bu olumlu gelişmelere rağmen, Kızkalesi turizminin daha da canlanması ve turizmden hak ettiği payı alabilmesi için bir takım yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyleyen Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan, Adana Mersin Otoyolunun bir an önce Taşucu'na kadar uzatılmasının şart olduğunu söyledi.
Mintan Deresi Köprüsü ile Erdemli ve Silifke ilçe sınırına kadar olan yoldaki asfalt çalışmasının yapıldığını söyleyen Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan" Bu çalışma, yaz aylarındaki trafik yoğunluğunu rahatlatmak için yeterli değil. Normal yola ek olarak bir an önce Mersin- Adana Otoyolunun Taşucu bölgesine kadar uzatılması gerekiyor" dedi.
Otoyolunun uzatılmasıyla birlikte trafikte büyük bir rahatlık olacağını söyleyen Çalışkan, "Otoyol yapılırsa Doğu Akdeniz'in önemli turizm merkezlerinden Kızkalesi'de trafik sorununa büyük bir rahatlık getirecek hem de tatilcilerin bu bölgeye ulaşımında ciddi anlamda kolaylık sağlayacaktır" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet