Skip Navigation Links

MAB Makina, Sektöründe Çığır Açtı..

İskenderun Körfezi’nde sanayi yatırımlarının en yoğun olduğu bölgede çelik konsürksiyon imalatı başta olmak üzere

MAB Makina, Sektöründe Çığır Açtı.. Web
TV

Ekonomi   A+a-

bir çok alanda faaliyet gösteren MAB Makina, Türkiye’de sadece bir kaç tesiste bulunan makineleri bünyesine katarak hizmet vermeğe devam ediyor.
Dev sanayi tesislerinin kurulması sürecinde büyük ihtiyacı hissedilen işlemlerin çok daha kolay ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi için 3 Eksenli CNC Profil Delme Makinası ve CNC sac delme ve kesme makinalarını bünyesine katan MAB Makine Sahibi Makine Mühendisi Mehmet Ali Bulut, sürekli gelişen bir bölgede firma olarak kapasite ve kalite konularında kendilerini yenilemek ve geliştirmek istediklerini ve yatırımlarının sürdüğünü söyledi.


Müşterilerinden gelen taleplere hızlı ve kaliteli bir şekilde yanıt vermek amacıyla yatırımlarını sürdürdüklerini belirten MAB Makine Sahibi Makine Mühendisi Mehmet Ali Bulut, tesis olarak da genişleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
MAB Makine bünyesine bir süre önce kazandırdıkları makinelerin özellikleri ve yaptıkları işleri özetleyen Mehmet Ali Bulut, her türlü işin üstesinden gelen, kaliteyi en üst seviyeye çıkaran bir anlayışla çalışmayı sürdürdüklerini belirterek şöyle dedi:
“MAB Makine olarak her geçen yıl bölgemizin ve yatırımcılarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda kendimizi yenileme ihtiyacı hissettik. Tesisimizi kapalı alan olarak büyütmenin dışında, son teknoloji makinelerle makine parkımızı da güçlendirdik.
Bünyemize yeni kattığımız makinelerin özelliklerini sıralayacak olursak şöyle ifade edebiliriz;


1- CNC Profil Delme Makinesi

Üç ayrı bağımsız matkap ünitesi sayesinde cnc program vasıtasıyla profilin üç tarafına delik delinebilir.  ?Delme işlemi yapılan malzeme (profil, kutu profil, köşebent) önce giriş konveyörü üzerine yerleştirilir. Sürme arabası kolu çenesi ile tutulan iş parçası delme makinesi içine sürülür ve lazer ışığı ile malzemenin konumu sıfırlanır. Delik islemler gercekleşir.?Delik delme işlemleri biten iş parçası, sürme kolu çenesi ile tutulur malzeme ruloları vasıtasıyla tahrikli olan çıkış konveyörüne sürülür. İmalat kısmına sevk edilir.
 

2- Cnc Plaka Delme ve Kesme Makinesi
Bu makinenin gorevi imalatı yapılacak çelik aksamının plaka pozları ile ilgilidir. Kesilecek malzeme öncelikle projelerden alınarak makine diline çevrilip makine bilgisayarına atılır. Kesilecek sac tabaka makineye yerleştirilir Önce delikleri deler akabinde plazma vasıtasıyla pozlar kesilir.
        Her iki makinenin görevi hemen hemen aynı olup her ikisi de delme islemi yapar. Biri profil diğeri sac deler ve keser. Bu işlemler bize hem kalite hem de hız kazandırmaktadır. Mevcut kapasitemiz olan 700 ton/ay dan 1250 ton/ay kapasitesine çıkarmıştır. “

MAB Makina, Sektöründe Çığır Açtı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet