Skip Navigation Links

PKK'lıların Öldürdüğü Vatandaşın Cenazesi Tekbirlerle Alındı

Adana'da 3 PKK'lı tarafından evinde çocukların gözü önünde 'IŞİD'ci' diye öldürüldüğü ileri sürülen dindar vatandaşın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'n

PKK'lıların Öldürdüğü Vatandaşın Cenazesi Tekbirlerle Alındı

Gündem   A+a-

Adana'da 3 PKK'lı tarafından evinde çocukların gözü önünde 'IŞİD'ci' diye öldürüldüğü ileri sürülen dindar vatandaşın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'ndan tekbirlerle alındı. "Kahrolsun PKK" sloganları eşliğinde araca konulan cenaze, uzun konvoy ve geniş güvenlik önlemi altında Şanlıurfa'ya gönderildi.
Olay, dün akşam saatlerinde Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, akşam namazı kıldıktan sonra eve gelen Ethem Türkben (33), en büyüğü 5 yaşında olan 3 çocuğuyla birlikte yemek yediği sırada evin yüzü kar maskeli 3 PKK'lı geldi. PKK'lılar silahla Türkben'i 2 el başına, 1 el de karnına ateş ederek olay yerinden kaçtı. Akrabaları tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Türkben, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
"KAHROLSUN PKK" SLOGANLARI ATILDI
Türkben'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi. Polis morg önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. 2 zırhlı araç morgun giriş çıkışını tutarken, çevik kuvvet polisi uzun namlulu silahlarla morg önünde akrep ve TOMA ile hazır bekledi. Türkben'in cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından tekbirlerle alındı. Kalabalık grup, cenazenin araca bindirildiği sırada ise "Kahrolsun PKK" diye slogan attı. Bazı kadınlar ise "Bebeğini kime emanet edip gitti. Yemeğinin başında insan vurulur mu?" diye ağıt yaktı.
Türkben'in cenazesi daha sonra konvoy eşliğinde Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine gönderildi. Konvoyu polis ekipleri zırhlı araçla takip ettiği gözlemlendi.
"CANAVARLAŞMIŞLAR"
Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Adana İl Başkanı Veysel Yavuz, yaşananlara tepki göstererek, "Bunların bu şekilde cinayeti işlemesi bunların ne kadar canavarlaştığını, vahşileştiğini, kendi emelleri uğruna ne şekilde neler yapabileceklerinin göstergesidir. Bir aile içerisinde çocuklarının gözü önünde yemek yerken, sofra üzerinde bir insanın katledilmesi, katleden kişilerin ne kadar canavarlaştıklarını adeta robot haline geldiklerinin bir göstergesidir. Ne için öldürdüklerini de bilmiyorlar. Birileri onlara demiş bunlar sakallıdır camiye gidiyor IŞİD'çidir, iş böyle işletiliyor. Ondan sonra da onlar da bunun üzerine eylem yapıyor" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet