Skip Navigation Links

Şehitkamil Vatandaşların Hayatını Kolaylaştırıyor

Sosyal Belediyecilik alanında adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediyesi,Cenaze Hizmetleriyle cenazesi olan vatandaşların taziye ziyaretlerini da

Şehitkamil Vatandaşların Hayatını Kolaylaştırıyor

Yaşam   A+a-

Sosyal Belediyecilik alanında adından sıkça söz ettiren Şehitkamil Belediyesi, Cenaze Hizmetleriyle cenazesi olan vatandaşların taziye ziyaretlerini daha rahat kabul etmelerini sağlıyor. Taziye çadırlarının yanı sıra yiyecek ve içecek ikramında da bulunan Şehitkamil Belediyesi ailelerin acısını birlikte paylaşıyor.
"EN ZOR GÜNLERİNDE BİRLİKTEYİZ"
Yapmış olduğu örnek projelerle vatandaşların hayatını kolaylaştıran Şehitkamil Belediyesi, taziye çadırları hizmetiyle mahalle ayrımı gözetmeksizin tüm vatandaşlara eşit bir şekilde hizmet götürüyor. Cenazesi olan ailelere çadır hizmetinin yanı sıra taziye yemeği ve misafir kabulünde vatandaşlara destek oluyor. Bu hizmet sayesinde vatandaşlar, sadece taziyeleri kabul ederek, diğer işlemlerle uğraşmak zorunda kalmıyor. Şehitkamil Belediyesi'nin vermiş olduğu bu hizmetlerden memnun kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, "Bu şekilde yapılan bir hizmet bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. En zor günümüzde yanımızda oldular. Acımızı bizlerle paylaştılar. Bu yapılan hizmetlerin karşılığını bizlerde seçimlerde karşılığını vereceğiz. Bu yapılan hizmetler Şehitkamil Belediyemizin sosyal belediyecilik alanında sürdürdüğü çalışmasıdır. Bazen maddi durumu iyi olmayan ailelerimiz oluyor. Bu hizmet o ailelerimize büyük bir destek oluyor. Belediyemiz mahalle ve kişi ayrımı yapmadan herkese eşit bir şekilde sunuyor. Halkımızın vermiş olduğu yetkiyi tam olarak kullanıyorlar. Belediyemiz bizlere bugün burada çadır, sandalye, masa ve yemek hizmetlerini veriyor. Yapılan tüm hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" şeklinde konuştular.
"BİR TELEFONLA VATANDAŞLARIMIZA TAZİYE ÇADIRLARI VERİLİYOR"
Çadır hizmetlerinden memnun kaldıklarını ve bir telefon ile taleplerinin hemen yerine getirdiklerini belirten muhtarlar, "Şehitkamil Belediyemizin vermiş oldukları taziye hizmetlerinden son derece memnunuz. Tatil günlerinde bile aradığımızda vatandaşlarımıza taziye çadırları anında veriliyor. Bir telefon ile bu hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Vatandaşlarımızda bu taziye hizmetlerinden son derece memnunlar. Taziye çadırları ve taziye evlerimizle vatandaşlarımızın gönlünü kazanıyoruz. Vatandaşlarımızın küçücük evleri var, orada erkekleri mi ağırlasın, kadınlarımı ağırlasınlar. Vatandaşlarımızın isteklerine bağlı olarak, bir iki üç ve daha fazla çadır verdiğimiz yerler oluyor. Vatandaşlarımız en acı anlarında yer temin etmekle uğraşmıyorlar. Belediyemiz ilk gün yemek ve içeceklerini temin ediyor. Şehitkamil Belediyemizin çadır hizmetlerinden bizlerde vatandaşlarımızda çok memnun. Bu hizmetler yarım elma gönül almadır. Bizler mahalle muhtarları olarak taziye çadırlarını ziyaret ediyoruz ve ziyaretlerde vatandaşların taziye çadırlarından ne kadar memnun kaldıklarını yerinde görüyoruz. Bu taziye hizmetleriyle bizim kültürümüzü Şehitkamil Belediyemiz yaşatıyor. Yapılan çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve bu işleri yürüten ekibe çok teşekkür ediyoruz" dediler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet