Skip Navigation Links

Şahinbey Belediyesi'nden Temiz Konteyner Çalışması

Şahinbey Belediyesi temizlik ekipleri artan hava sıcaklıkları nedeniyle bakteri oluşmasını engellemek için çöp konteynerlerinde dezenfeksiyon çalışmas

Şahinbey Belediyesi'nden Temiz Konteyner Çalışması

Gündem   A+a-

Şahinbey Belediyesi temizlik ekipleri artan hava sıcaklıkları nedeniyle bakteri oluşmasını engellemek için çöp konteynerlerinde dezenfeksiyon çalışması yapıyor.
Havaların ısınmasıyla birlikte ilaçlama ve temizlik çalışmalarına hız veren Şahinbey Belediyesi halk sağlığını korumak adına çöp konteynerlerini temizliyor. Özel oluşturulan temizlik ekipleri ilçe genelindeki konteynerleri bakteri önleyici ilaçlarla temizlerken, park ve bahçelerde ise ilaçlama yapılıyor.
İNSAN SAĞLIĞI AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ
Vatandaşlar ise yapılan dezenfeksiyon çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler. Mavikent Mahallesi'nde oturan Şerafettin Özçelik, yaz aylarında yapılan dezenfeksiyonun insan sağlığı açısından çok önemli olduğunu söyledi. Özçelik, "Yapılan çalışmalar nedeniyle Şahinbey Belediyesine ve Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederim. İnsan sağlığı ve çevre sağlığı açısından yapılan çalışmalar çok önemli" dedi.
"ŞAHİNBEY BELEDİYESİNİN HİZMETLERİNDEN ÇOK MEMENUNUZ"
Mehmet Erkut ise Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları takdirle izlediklerini söyledi. Mavikent Konutları'ndan uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olduklarını anlatan Erkut, "Belediyemiz gerçekten çok çalışıyor. Önce bu konutları yaparak bizi ev ev sahibi yaptı. Şimdi de konutlarımıza sahip çıkıyor, çevre düzenlemesini ve temizliğini yapıyor. Yapılan dezenfeksiyon çalışmaları gerçekten çok önemli. Çocuklarımızın ve ailemizin sağlığını korumak adına yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Allah Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'ndan razı olsun" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet