Skip Navigation Links

Dörtyol Gençlerbirliği Spor Kulübü Artık Yok

BAL liginden 130 bin nüfuslu Dörtyol’da finans desteği bulamadığı için çekilen Dörtyol Gençler Birliği Spor’un vefakar ve fedakarlıklarıyla bilinen

Dörtyol Gençlerbirliği Spor Kulübü Artık Yok

Spor   A+a-

Yönetim Kurulu Üyelerinden Metin Dağlıoğlu takıma sahip çıkılmamasını ağır bir dille eleştirdi.

Yönetim Kurulu Üyelerine, Takım Oyuncularına ve taraftarlarına haklarını helal ettiğini, onlarında helalliğini istediğini belirten Metin Dağlıoğlu Bal Liginde mücadelelerine devam edemedikleri için özür dilerken, diğer taraftan takıma sahip çıkmayanları da Dörtyolluların vicdanlarına havale etti.

Metin Dağlıoğlu 30 bin nüfuslu Payas’ın, 40 bin nüfuslu Erzin’in 3. Ligde takımları olduğunu ve ilçelerini ülke genelinde spor alanında tanıttıklarını hatırlatarak, maalesef bizim çeyreğimiz kadar olmayan ilçelerde spora ve gençlere sahip çıkılırken, potansiyeliyle onları ikiye hatta üçe katlayacak Dörtyol’da bu konuda çok ciddi bir duyarsızlıkla karşı karşıya kalmış olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Metin Dağlıoğlu yaptığı yazılı açıklamada; “Bir avuç Dörtyol sevdalılarının çırpınışlarını 130 bin nüfuslu koskoca Dörtyol görmedi… 130 bin nüfuslu Dörtyol spor camiasından, liglere katılamadığımız için özür dileriz. Bu takımın ligde kalmasını istemeyenler mutlu olsunlar. Bir elli yıl daha gelip geçer. Dört yıl beraber olduğumuz gerçek Dörtyol Sevdalısı arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza sonsuz sevgi ve saygılar sunarım. İnşallah bundan sonra sporu ve gençleri seven yönetici ve mülki idare amirleri Dörtyol’a nasip olur. Dörtyollulardan aldıkları desteklerle koltuklarda oturan siyasi parti temsilcileri ve Dörtyol’dan kazandıkları parayla itibar sahibi olan sanayicilerinin daha duyarlı olduğu bir Dörtyol hasreti çekmekteyiz. Dört yıldır arkadaşlarımla beraber bu takım için verdiğim maddi ve manevi tüm haklarımı helal ederken, bundan dolayı en ufak bir sitemim bulunmazken, takımına sahip çıkmayan ve bu sorumluluğu kendinde hissetmeyen herkesi Dörtyollu hemşerilerimizin vicdanlarına havale ediyor, takdiri kamuoyuna bırakıyorum.” diyerek sitemini dile getirdi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet