Skip Navigation Links

Minik Kızlar Çanakkale Yolunda

Özşampiyonlar Taekwondo spor kulübü Minik kraliçeleri Çanakkale de İlimizi temsil edecekler

Minik Kızlar Çanakkale  Yolunda

Gündem   A+a-

 

 

12 Temmuz 2015 tarihi Pazar günü Antakya Spor salonunda yapılan minkler Taekwondo Hatay il şampiyonasında İskenderun ÖzşampiyonlarTaekwondo spor kulübü sporcularından 30 kğ da yarışan Hatice ÇETİNKAYA  33kğ da yarışan Sıla SERT ve 45kğ da yarışan Elif Tuana PARMAKSIZ  bütün rakiplerini geçerek HATAY şampiyonu olmuşlardı. Şimdide Hatay ilimizi temsilen 29 Temmuz 02 Ağustos tarihleri arasında ÇANAKKALE  ‘de yapılacak olan Minikler Türkiye Taekwondo şampiyonasında yarışacaklar.

ÖzşampiyonlarTaekwondo spor kulübü Antrenörü Aynı zamanda Milli takım Antrenörlüğünü de yapan Mehmet KORHAN yaptığı açıklamada

Çanakkale Zaferinin 100 yılı etkinlikleri kapsamında Çanakkale ‘de yapılacak olan Türkiye Taekwondo Federasyonun 2015 yılı Faaliyet programında  yer alan ve 29 Temmuz 02 Ağustos tarihleri arasında Şehitler diyarı Çanakkale ‘de  Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında  sporcularımızın da olması gurur verici

Öncelikle Çanakkale dediğimiz bu yer kuru bir toprak değil bu vatan toprağını Savunmak için kanının son damlasına kadar çarpıştığı 253 bin şehidimizin yattığı topraklardır. Bu topraklarda tüm dünyaya Çanakkale ‘nin geçilmez liğini göstermişlerdir. burada  Türk askerindeki vatan sevgisi şehit olma arzusu ve vatan savunmasında her türlü modern silahlara karşı İman gücünün hakim kılındığı büyük bir zafer yazılmıştır. burası  Mustafa Kemal ‘ın ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum emrinin göz kırpmadan uygulandığı yerdir. siperler arası mesafe sekiz metreydi  ölüm  üç saniye sonra muhakkaktı ama imanlı Türk askerleri elinde Tüfeği ağzında Allah Allahnidaleriyle  düşmanın üzerine aslanlar gibi gidilen topraklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle sporcularımızın yarışmadan ziyade bu önemli ilimizi görecek olmaları benim için ayrı bir duygu ancak bununla beraber sporcularımızın İskenderun ilçemizi ve Hatay ilimizi en iyi temsil edeceklerine inancım tamdır.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet