Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Savaş'tan Kaçtılar , Tren'den Kaçamadılar !

İskenderun İlçesinde denizden çıkan Suriyeli kadın ve 5 yaşındaki yeğeni imam nikâhlı

Savaş'tan Kaçtılar , Tren'den Kaçamadılar !

Gündem   A+a-

Türk kocasının gözleri önünde yük treninin altında ezilerek can verdiler.

Edinilen bilgilere göre; Suriye’de ki iç savaştan ailesiyle Türkiye’ye sığınan ve İskenderun İlçesine yerleşen Hasne Mesto (49) 5 yaşındaki yeğeni Fatma Mesto ile serinlemek için imam nikahlı Türk kocası Mehmet Döner’le Sarıseki Plajına geldiler.

Denizden çıkan aile park ettikleri otomobillerine gider iken Fatma Mesto tren geçidinin bulunduğu yol güzergahında yengesi ve eniştesinin önünde koşuşturmaya başladı. Bu sırada tren geldiğini gören Hasne Mesto yeğenini kurtarmak isterken yeğeni ile birlikte Devlet Demir Yollarına ait DE 24 302 plakalı yük treninin altında kaldılar.

Suriyeli Fatma Mesto ve yengesi metrelerce sürüklenerek feci şekilde can verdiler. Gözleri önünde imam nikahlı eşini ve eşinin yeğenini kaybeden Döner ise sinir krizleri geçirdi. Döner, çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye götürüldü.


Yük treninin makinisti olay yerinde savcıya ifade verir iken plajda bulunan görgü tanıkları ise ifadelerine başvurulmak üzere İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldüler. Makinist göz altına alınırken olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar