Skip Navigation Links

İkinci OSB'de İmzalar Atıldı!

2004'ten bu yana üzerinde tartışmaları süren İkinci Organize Sanayi Bölgesi'nde sancı sonunda bitti. Atakaş Şirketler Grubu ve Tosyalı Holding imzayı

Gündem   A+a-



2004’ten bu yana üzerinde tartışmaları süren İkinci Organize Sanayi Bölgesi’nde sancı sonunda bitti. Atakaş Şirketler Grubu ve Tosyalı Holding imzayı attı..
 
İkinci OSB’de İmzalar Atıldı!
İskenderun Azganlık Beldesi sınırlarında uzun yıllardır kurulma çalışmaları devam eden İkinci Organize Sanayi Bölgesi’nde imzalar nihayet atıldı.
2004 yılında başlayan İkinci Organize Sanayi bölgesi araştırma çalışmaları ve resmi işlemlerin hayata geçirilmesi uzun ve yoğun bir, sürecin ardından sonunda imzalar da atıldı.
İskenderun’da haftalık olarak yayın yapan Hatay Yaşam Gazetesi’nin manşetten duyurduğu “İkinci OSB’de Atakaş ve Tosyalı Damgası” haberi üzerine harekete geçen Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, tüm bürokratik işlemleri tamamlanan İkinci Organize Sanayi Bölgesi protokolünün Atakaş Şirketler Grubu ve Tosyalı Holding’le imzalanması talimatını verdi.
Hatay Yaşam Gazetesi’nin ardından bölgenin en güçlü internet gazetesi 8. Gün Haber www.hatayhaberleri.org kamuoyuna müjdeyi duyurdu.
İmza töreni de ilk olarak yine bölgenin en güçlü internet gazetesi 8. Gün Haber www.hatayhaberleri.org tarafından sizlere ulaşmış oldu.
Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş ile Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’nın yurtdışında olmaları nedeniyle, İskenderun Kaymakamlığı’nda düzenlenen protokol törenine, Kaymakam Ali İhsan Su, Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir, Atakaş Şirketler Grubu Genel Müdürü İhsan Arlı ile Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı hazır bulundular.
İkinci Organize Sanayi Bölgesi protokolüne İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Atakaş Şirketler Grubu Genel Müdürü İhsan Arlı ile Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı imza attılar.
İskenderun’da kurulması planlanan ikinci Organize Sanayi Bölgesi sahiplerini buldu. İş adamı Recep Atakaş ve Fuat Tosyalıya verilen arazide yaklaşık olarak 5000 ile 6000 arasında işçinin istihdam edilmesi bekleniyor.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet