Skip Navigation Links

Forum Gaziantep'te Kazandıran Kampanyalar Devam Ediyor

Forum Gaziantep'in Kasım sonuna kadar devam edecek dört hediye kampanyası büyük ilgi görüyor.

Forum Gaziantep'te Kazandıran Kampanyalar Devam Ediyor

Yaşam   A+a-

Forum Gaziantep'in Kasım sonuna kadar devam edecek dört hediye kampanyası büyük ilgi görüyor. Alışveriş merkezi, her hafta içi düzenlediği
Parakart, Çark-ı Forum, Hediye Kabini ve Happy Hours Kampanyası ile ziyaretçilerini hediyelerle mutlu ediyor.
Gaziantep'in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep'in kazandıran kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Alışveriş yaparken keyfine değer katmak isteyen Forum Gaziantep ziyaretçileri kazanmaya devam ediyor.
Haziran ayında başlayıp Kasım sonuna kadar devam edecek kampanya serisiyle ziyaretçilerinden büyük ilgi gören Forum Gaziantep, alışveriş için gelen konuklarına çeşitli indirim ve hediye fırsatları sunuyor. Dört farklı kampanyayı aynı anda başlatan alışveriş merkezi ziyaretçilerini, her hafta farklı bir kampanya karşılıyor.
Parakart kapsamında, en fazla 8 fiş/fatura ile 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, 50 TL değerinde Parakart kazanıyor, Parakartlarını gönüllerince harcıyor. Çark-ı Forum kampanyası ise tek seferde 75 TL ve üzeri harcama yapanlara çarkı çevirerek hediye kazanma şansı sunuyor.
Bir başka hafta Forum Gaziantep'te tek seferde 75 TL ve üzeri harcama yapanlar, Hediye Kabini Kampanyası kapsamında kabine girerek gönlünden geçen ve birbirinden değerli hediyelerden birini kazanmaya çalışıyor. Happy Hours kampanyası ise 18.00 ila 22.00 saatleri arasında en fazla 3 fiş/fatura ile 300 TL ve üzeri harcama yapanlara, anında sinema bileti ve birbirinden değerli markalardan hediye çekleri kazandırıyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet