Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Büyükyşehir'den İskenderun'a 7 Ayda 40 Milyonluk Ulaşım Yatırımı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığı tarafından İskenderun'da gerçekleştirilecek projeler slayt sunumu eşliğinde tanıtıldı

Büyükyşehir'den İskenderun'a 7 Ayda 40 Milyonluk Ulaşım Yatırımı

Hatay   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığı tarafından İskenderun'da gerçekleştirilecek projeler slayt sunumu eşliğinde tanıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, "İskenderun için son derece önemli olduğunu düşündüğümüz proje 40 Milyon TL'ye mal olacak. 7 ay gibi bir sürede bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından önümüzdeki aylarda başlayacak olan projenin maketleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) salonunda teşhir edildi. Toplantıya ev sahipliği yapan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, "İskenderun'un çehresini değiştirecek olan projenin hayata geçirilmesi ile İskenderun daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşacağı gibi, trafik akışları da rahatlayacak. İTSO olarak böylesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptığımız için onur duyuyoruz" dedi. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulan parkomet sorunu konusunu da gündeme getirerek, "İTSO olarak şehre değer katacak projelerin her zaman yanındayız" dedi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaşda, tüm ilçelerimize hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek "İskenderun'da kavşakların düzenlenmesine yönelik başlatılan bu projelerin çok önemli olduğunu düşünüyorum, 2015 Ekim ayında başlayacak olan ilk projeyi Ocak ayında bitirmeyi hedefliyoruz. Diğer projeyi de Ocak ayından sonra başlayıp, bahar ayına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. 7 ay içerisinde İskenderun Arsuz Kavşağı ve İsmet İnönü kavşağındaki çalışmaları tamamlayarak, burada trafiğin rahat nefes almasını sağlayacağız. İskenderun için son derece önemli olduğunu düşündüğümüz proje 40 Milyon TL'ye mal olacak ve 7 ay gibi bir sürede bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Arsuz kavşağına ve İsmet İnönü kavşağına yapılacak olan çalışmalar sinevizyon ve slayt destekli anlatıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş