Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Turuncu Mavililer 4 futbolcuyu daha renklerine bağladı

Körfez İskenderunspor'un Nevşehir kampı devam ediyor.

Turuncu Mavililer 4 futbolcuyu daha renklerine bağladı

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 3. Gurubunda mücadele eden Körfez İskenderun Spor'un 15 günlük Kamp çalışmaları Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde Nevşehir Avanos Yıltok tesislerinde devam ediyor. Daha önce 4 futbolcuyu renklerine bağlayan Körfez İskenderun Spor, 4 futbolcuyla daha sözleşme imzaladı. Turuncu Mavililer kamp kadrosuna dahil ettiği 6 futbolcuyla da önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak. Hatay temsilcisi Körfez İskenderun Spor'un kamp kadrosunda eski ve yeni tüm futbolcular bulunuyor.
Körfez İskenderun Spor kulüp Başkanı Kazım Aydın yaptığı açıklamada,
"Yeni sezon öncesi 15 günlük kamp çalışmalarımız Nevşehir Avanos Yıltok otelinde devam etmektedir. Daha önce 4 futbolcuyu renklerimize bağlamıştık. Bu günde Kahramanmaraş Spor'dan Soner Özdemir, Hatay Spor'dan Ömer Kızıldağ, Tavşanlı Linyit Spor'dan Fırat Bingöl, Manisa Belediye Spor'dan da Tugay Pınar ile sözleşme imzaladık. Şu ana kadar transfer ettiğimiz 8 futbolcuyla da 2 yıllık sözleşme imzaladık. Kamp kadrosuna dahil ettiğimiz 6 futbolcuyla da önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız" dedi
KÖRFEZ İSKENDERUN SPOR'UN HAZIRLIK MAÇLARI
Körfez İskenderun Spor Teknik Direktörü Ramazan Silin'in verdiği bilgilere göre, Turuncu Mavililer 15 günlük kamp esnasında 26 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında 4 hazırlık karşılaşması yapacak.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş