Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Erzin Belediyespor’da 12 Transfer

Spor Toto 3. Lig 1. Gurubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor, yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını Teknik Direktör Ergün Aytekin nezaretinde

Erzin Belediyespor’da 12 Transfer

Spor   A+a-

Nevşehir Avanos Avrasya oteli tesislerinde sürdürüyor. Turuncu Beyazlı ekip Erzin Belediye Spor, dış transferde şu ana kadar 9 futbolcuyu renklerine bağlarken, iç transferde de sözleşmesi sona eren 4 futbolcuyla da yola devam kararı aldı.Kampa katılan tüm futbolcuların bir hayli hırslı olmaları dikkat çekerken, Erzin Belediye Spor yönetimi, Teknik Direktör Ergün Aytekin'in raporları doğrultusunda bazı futbolcuları da transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor.
ERZİN BELEDİYE SPOR'DA TRANSFERE DEVAM
3. Lig Hatay temsilcisi Erzin Belediye Spor, gücüne güç katmaya devan ediyor. Kulüp Başkanı Murad Ergörün yaptığı açıklamada, "Yeni sezon öncesinde dış transferde Emrah Bedir (Zonguldak Spor), Sefa Aktepe ile Sefa Durmuş (Kahramanmaraş Belediye Spor), Yaşar Memişoğullarından (Batman Petrol Spor), Ali Üçkulak (Payas Spor),Berkay Ekici (Başakşehir), Yasir Vardar (Bergama), Yunus Ünsal (Kiralık-Adana Demir Spor), Kubilay Yavuz (Kiralık-Tepecik Spor) renklerimize bağladık. İç transferde ise Sözleşmesi biten futbolcularımızdan Nureddin Ersoy, Umut Çakır,Şahin Tüter, Mehmet Karakeçili ile de yeni sezonda tekrar anlaşarak devam kararı aldık" dedi.
DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKAN ŞİMŞEK'E TEŞEKKÜR
Erzin Belediye Spor kulüp Başkanı Murad Ergörün, "Takımımızın zor zamanında imdadına yetişerek her zaman destekte bulunan Erzin Belediye Başkanımız Kasım Şimşek'e yönetimimiz, taraftarlarımız ve futbolcularımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.
Erzin Belediye Spor'da Teknik Direktör Ergün Aytekin'in yardımcılıklarını Orhan Közig, Emrah Volkan Sayılgan ile Okan Kopan yapıyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş