Skip Navigation Links

Ayak Sağlığına Dikkat

Kilis Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Kepekçi,Çin'den gelen ayakkabıların sağlıksız olduğunu,internet üzerinden ayakkabı alan vatandaşların mağdur

Ayak Sağlığına Dikkat

Gündem   A+a-

Kilis Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Kepekçi, Çin'den gelen ayakkabıların sağlıksız olduğunu, internet üzerinden ayakkabı alan vatandaşların mağdur olduğunu söyledi.
Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Kepekçi, ayakkabı almak isteyenlerin bizzat ayakkabı satan iş yerlerinden görerek ve deneyerek almalarının kendi açılarından daha yararlı olduğunu ifade ederek, "Gerek Çin malı ayakkabılar, gerekse internet üzerinden satılan ayakkabıların insan sağlığına zararlı olma ihtimali çok yüksektir. Vatandaşlar ayakkabı alırken, Çin malı olup olmadığına baksınlar. Bazı önemli firmaların taklidini yaparak müşteriyi kandırıyorlar" dedi.
Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Kepekçi, neredeyse her gün onlarca televizyon programında sanal alemden ayakkabı satıldığını belirterek, "İnternet üzerinden sipariş veren vatandaşlara gelen ayakkabıların bir bölümü istedikleri gibi gelmiyor. Bir bölümü ise ya ayaklarına dar ya da bol geliyor. Kalitesi de düşük oluyor. Örneğin Kilis'te 20-30 TL'ye alacağı bir ayakkabıyı 70 -100 TL'ye internet üzerinden alıyor. Değiştirme imkanı da yok. Vatandaşlar mağdur oluyorlar" diye konuştu.
Ayakkabıların bizzat görerek ve deneyerek alınması gerektiğini savunun Kepekçi, "Gelen ayakkabıların kalitesi zannedildiği gibi iyi değil, bunu internet üzerinden alan herkes söylüyor. Biz esnaftan ayakkabı almalarını istiyoruz. Hiç yoktan görerek, deneyerek ayakkabı satın almış olurlar. Değiştirme imkanları da var. Esasında internet üzerinden veya televizyon programları ile satılan ayakkabılar Türkiye'deki esnafı ekonomik anlamda sıkıntıya sokuyor" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet