Skip Navigation Links

Altyapısız Mahalle ve Sokak Kalmayacak..

HATSU, il genelindeki altyapı eksikliğinin tespit edilmesi ve giderilmesi adına çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

Altyapısız Mahalle ve Sokak Kalmayacak..

Gündem   A+a-

Her mahalleye kanalizasyon götürme adına çalışmaların dört bir koldan devam ettiğini belirten  Genel Müdürlük, yapılan çalışmalar kapsamında kanalizasyon hattı bulunmayan merkez ilçe Antakya’ya bağlı Karaali Mahallesi’nde 100 metre hattın döşendiğini ve yapılan çalışma ile vatandaşların rahat bir nefes aldığını bildirdi.

 

Çevrenin kötü kokulardan arındırılması ve vatandaşlara daha temiz bir çevre yaratılması amacıyla yapılan projelerin hayata geçirildiğini kaydeden İdare, kapsamlı, titiz bir şekilde yapılan çalışmalar sonucunda her mahallenin ve sokağın altyapı ihtiyaçlarının tespit edildiğini ve eksiklerin giderildiğini bildirdi.

 

İl genelinde tıkalı olan kanalizasyon hatlarında da bakım çalışmalarının devam ettiğini bildiren HATSU, kanalizasyon hatlarının tıkanıklığı üzerine gelen şikâyetlere ivedi bir şekilde harekete geçildiğini ve müdahalelerin gerçekleştirildiğini kaydetti.

 

Genel Müdürlük, teknik personel eşliğinde yürütülen kanal hattı çalışmalarında 1 kepçe ve 3 personelin görev yaptığını bildirdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet