Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

7 ayda 71 kilo verdi

Çocukluğundan bu yana aşırı kiloları nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan Burak Kara (28), Özel İskenderun Gelişim Hastanesi

7 ayda 71 kilo verdi

Sağlık   A+a-

Bariatrik (Obezite) ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’ın gerçekleştirdiği tüp mide ameliyatıyla yedi ayda 185 kilogramdan, 114 kiloya indi.

 

“Mükemmel uyum, mükemmel sonuç”

Obezitenin en iyi çözümlerinden birinin tüp mide ameliyatı olduğunu ifade eden Op. Dr. Cavit Göktaş, “Burak Kara’ya Sleeve Gastrektomi operasyonu gerçekleştirmiştik. Ameliyat sonrası diyetisyen kontrolünde düzenli kilo vermeye başlayan Burak, yedi ayda 114 kiloya indi. Hastamız oldukça duyarlı ve konuyla ilgili yeterli donanıma sahip. Görüyoruz ki, mükemmel uyum, mükemmel sonuçları beraberinde getiriyor” dedi.

 

“İstediğim kıyafeti bulabiliyorum”

Ameliyatın ardından diyetisyen kontrolünde hızla kilo vermeye başlayan Burak Kara ise, hayatının tamamen değiştiğini ifade ederek, “Yedi ay önce ameliyat olmaya karar vermiş ve doktoruma güvenmiştim. Ameliyatın üzerinden tam yedi ay geçti ve 71 kilo verdim. Şuan kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Bedenime göre artık istediğim kıyafeti bulabiliyorum. En önemlisi kendimi daha sağlıklı hissediyorum. Bana bu duyguları yaşatan Doktorum Cavit Göktaş’a ve Diyetisyenim Eray Albayrak’a teşekkür ediyorum” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar